Ελλάδα

Ασπρόπυργος: Δώδεκα συλλήψεις μετά από «ντου» της αστυνομίας σε οικισμό

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Αυγούστου σε οικισμό στον Ασπρόπυργο λόγω της αυξημένη παραβατικότητας στην περιοχή.

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στον Ασπρόπυργο συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για -κατά περίπτωση- κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, πλαστογραφία κ.ά., ενώ βεβαιώθηκαν παραβάσεις ΚΟΚ για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, μη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας.
 
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε σπίτια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης και κάμερα παρακολούθησης.
 
Τέλος, από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διενεργήθηκαν αποξηλώσεις καλωδίων που χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές.


 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού ζητά αναβάθμιση κατηγοριών για τον Κώστα Καραμανλή – «Θα τα πούμε όλα την Πέμπτη», είπε για το νέο κόμμα
Πέρασε το κατώφλι του Άρειου Πάγου το πρωί της Παρασκευής για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για τον πρώην υπουργό Μεταφορών
Μαρία Καρυστιανού