Ελλάδα

Αστυνομικοί εναντίον αστυνομικών στο υπουργείο Οικονομικών

ΜΑΤ και ΥΜΕΤ βρήκαν μπροστά τους οι συνδικαλιστές αστυνομικοί που επιχείρησαν να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών

Όταν οι συνδικαλιστές των ενστόλων επιχείρησαν να μπουν στο υπουργείο Οικονομικών μια διμοιρία των ΥΜΕΤ τους έκλεισε το δρόμο ενώ άρχισαν να κατεβαίνουν και τα ρολά της εισόδου.
Κάπως έτσι επικράτησε ένταση με τους συνδικαλιστές να ζητούν να περάσουν οι πρόεδροι των σωματίων, αίτημα που έγινε τελικά δεκτό.


Οι ένστολοι ζητούν να ισχύσει η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλεξανδρούπολη: «Έσπασε κομμάτι της τζαμαρίας, οι πελάτες έτρεξαν να κρυφτούν» λέει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο
«Ήταν πολλά παιδιά στο εστιατόριο, ζήσαμε πολύ δύσκολες στιγμές» είπε στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην Αλεξανδρούπολη
Ανεμοστρόβιλος χτύπησε εστιατόριο στην Αλεξανδρούπολη
«Χιονοπόλεμος» μετεωρολόγων: Αντιπαράθεση Τσατραφύλλια και Μαρουσάκη για τον χιονιά - «Η φωτοβολίδα εξελίσσεται σε στρακαστρούκα»
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή χαρακτήρισε την κακοκαιρία ως ένα φαινόμενο σύντομης διάρκειας, κάνοντας λόγο για «πολική φωτοβολίδα που θα περάσει γρήγορα»
Χιόνι 20