Site icon NewsIT
17:02 Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Θρίλερ στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”! Ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΥΠ τραυματίστηκε σοβαρά με το όπλο του

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΥΠ, ύστερα από ατύχημα που είχε με το όπλο του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", περίπου στις 15.00.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μάλλον προσπάθησε να βγάλει το όπλο του για να καθίσει και αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.

Αμέσως, μπήκαν μέσα στο γραφείο συνάδελφοι του, στους οποίους είπε: “Αυτοπυροβολήθηκα. Πρέπει να με πάτε στο νοσοκομείο, γιατί χάνω τις αισθήσεις μου”.

Ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΥΠ διακομίστηκε στο «Σισμανόγλειο», όπου αυτήν την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version