Ελλάδα

Αθήνα: Φάρσα το απειλητικό e-mail για βόμβες – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο Μετρό

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το απειλητικό e-mail που εστάλη το πρωί στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τοποθέτηση βόμβας σε διάφορα σημεία της Αθήνας, μεταξύ των οποίων και σε σταθμούς του Μετρό.

Έπειτα από έρευνες των ανδρών του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) στο ΚΑΤ, στη Λουκάρεως όπου βρίσκεται το Εφετείο, στο Μετρό του Συντάγματος και στην κόκκινη γραμμή του Μετρό, διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει κάποια βόμβα, με το περιστατικό να λαμβάνει τέλος. 

Ωστόσο, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγουν έρευνες, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιοι και γιατί βρίσκονται πίσω από αυτή τη φάρσα και για ποιο λόγο έστειλαν το απειλητικό e-mail. 

Σημειώνεται πως ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε λίγο μετά τις 07:30 το πρωί (17.10.2024), όταν εστάλη απειλητικό e-mail στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αγνώστους να προειδοποιούν πως έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί στο ΚΑΤ, στη Λουκάρεως όπου βρίσκεται το Εφετείο, στο Μετρό του Συντάγματος και στην κόκκινη γραμμή του Μετρό.

Οι Αρχές προχώρησαν στην εκκένωση του Εφετείου, ενώ οι συρμοί Γραμμή 2 του Μετρό διέρχονταν από τον σταθμό «Σύνταγμα» χωρίς στάση.

Ωστόσο, έπειτα από έρευνες του ΤΕΕΜ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για φάρσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διέρρευσαν φωτογραφίες από τους σάκους με τις σορούς των θυμάτων των Τεμπών: «Επώδυνο να βλέπεις πως παραδώσανε τα παιδιά μας», λέει ο Πλακιάς
Την οργή του, εξέφρασε με ανάρτηση στα social media ο Νίκος Πλακιάς, πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη, σχετικά με τη...
Νίκος Πλακιάς
«Η Αττική δεν θα μπορούσε να αντέξει μία κακοκαιρία σαν τον Daniel»: Γιατί οι οι πλημμύρες θα είναι πιο έντονες τα επόμενα χρόνια
Ο φτωχός σχεδιασμός της πόλης, η περιορισμένη μέριμνα για αντιπλημμυρικά έργα, οι φωτιές που κατέστρεψαν την περιοχή και το κλείσιμο των ρεμάτων, τα κύρια αίτια των πλημμυρών στην πρωτεύουσα, σύμφωνα με τον Μιχάλη Διακάκη, Επίκουρο Καθηγητή Ακραίων Φαινομένων και Φυσικών Καταστροφών του Πανεπιστημίου Αθηνών
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ