Ελλάδα

Συνελήφθη 23χρονος στην Αθήνα για πορνογραφία ανηλίκων στο διαδίκτυο

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα κατηγορούμενος για διακίνηση μέσω διαδικτύου υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από ψηφιακή ανάλυση και αξιοποίηση στοιχείων που προήλθαν από ξένες αρχές εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 23χρονου στην Αθήνα, ο οποίος αφού απέκτησε πρόσβαση σε συγκεκριμένη διαδικτυακή εφαρμογή  διαμοίρασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Σε έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, φορητό μέσο αποθήκευσης (USB), καθώς και 2 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, λόγος για τον οποίο ο 23χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Μιχάλης Αεράκης για το μακελειό στα Βορίζια: «Το θέμα είναι η Παιδεία, πρέπει να ληφθούν αυστηρά μέτρα»
«Τα νέα παιδιά θεωρούν "καπετανάτο" να πίνουν κούπες και όταν μεγαλώσουν να έχουν κι ένα περίστροφο στη μέση τους. Ή να βλέπουμε παιδάκια 9 χρονών να οδηγούν τζιπ 4Χ4 και δεν τους μιλάει κανένας», υπογράμμισε ακόμα
Μιχάλης Αεράκης
Το τηλεφώνημα - παγίδα και οι δύο εκτελεστές του Γιάννη Λάλα, που έπεσε νεκρός στο ξενοδοχείο της Αράχωβας
Πιθανότητα οι εκτελεστές είχαν πίσω τους ομάδα υποστήριξης αποτελούμενη από ακόμη δύο άτομα - Εκτιμάται ότι έχουν εμπειρία στη χρήση πυροβόλων όπλων, στην παρακολούθηση, αλλά και στη νυχτερινές επιθέσεις
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 5