Ελλάδα

Συνελήφθη 23χρονος στην Αθήνα για πορνογραφία ανηλίκων στο διαδίκτυο

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα κατηγορούμενος για διακίνηση μέσω διαδικτύου υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από ψηφιακή ανάλυση και αξιοποίηση στοιχείων που προήλθαν από ξένες αρχές εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 23χρονου στην Αθήνα, ο οποίος αφού απέκτησε πρόσβαση σε συγκεκριμένη διαδικτυακή εφαρμογή  διαμοίρασε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Σε έρευνα στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, φορητό μέσο αποθήκευσης (USB), καθώς και 2 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι Η/Υ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, λόγος για τον οποίο ο 23χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Ύδρα επέστρεψε στη δεκαετία του ’80 για την ταινία του Μπραντ Πιτ – Ένα απέραντο στούντιο το λιμάνι
Το σκηνικό στο λιμάνι της Ύδρας θυμίζει πραγματικά την δεκαετία του '80 όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το newsit.gr, με καταστήματα να έχουν στο τιμοκατάλογό τους δραχμές και όχι ευρώ
Γυρίσματα της ταινίας του Μπραντ Πιτ στην Ύδρα