Πέμπτη, 29 Φεβ.
17oC Αθήνα

Άτομο με αναπηρία καταγγέλλει οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΑ για τη συμπεριφορά του

Άτομο με αναπηρία καταγγέλλει οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΑ για τη συμπεριφορά του

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε μέσω του Tik Tok ένα άτομο με αναπηρία, καταγράφοντας την προσπάθειά του να μπει σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ αλλά και τις ατάκες του οδηγού που προκαλούν… συζήτηση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε το άτομο με αναπηρία στο Tik Tok, το λεωφορείο σταματά αλλά δεν κατεβαίνει η ειδική ράμπα για τα ΑμΕΑ. 

Ο άνθρωπος πλησιάζει με το αναπηρικό του καροτσάκι στη μπροστινή πόρτα του λεωφορείου, με τον οδηγό να ακούγεται να του λέει «δεν έχεις βοηθό ρε;». Όταν του απαντάει αμήχανα «όχι, βγαίνω μόνος μου», ο οδηγός ακούγεται να απαντάει «τότε γιατί βγαίνεις; Να μην βγαίνεις».

Αφού τελικά ο οδηγός του λεωφορείου τον βοήθησε να ανέβει στο λεωφορείο, επιμένει στα προσβλητικά του λόγια, λέγοντας «ρε συ το κράτος σου πληρώνει βοηθό. Όλα στην τσέπη…».

Δείτε το βίντεο:

@kapten_amearika Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; (no pun intended) #oasa #anapiria #amea @kyriakosmitsotakis_ ♬ original sound – Κάπτεν ΑμεΆρικα

Όπως είναι φυσικό, το βίντεο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τον χρήστη του Tik Tok να τονίζει σε σχόλιό του πως «έχω αποκρύψει τον οδηγό και το δρομολόγιο, επειδή ο σκοπός του βίντεο είναι να αναδείξει ένα συστημικό πρόβλημα, και όχι να στοχοποιήσει έναν οδηγό». 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις