Ελλάδα

Αττική Οδός: Κλειστή η είσοδος από Μαρκόπουλο και Κορωπί προς Ελευσίνα το βράδυ της Τρίτης

Από τις 10 το βράδυ της Τρίτης (26.3.2024) κλειστή θα παραμείνει η είσοδος από Μαρκόπουλο και η είσοδος από Κορωπί της Αττικής Οδού λόγω εργασιών συντήρησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αττικής Οδού από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης λόγω εργασιών θα είναι:

  • Κλειστή η είσοδος από Μαρκόπουλο (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα
  • Κλειστή η είσοδος από Κορωπί (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης στην Αττική Οδό, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 26/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 27/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από το Μαρκόπουλο (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 (πινακίδα σήμανσης «Τοπικές Οδοί»), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς «Ελευσίνα – Αθήνα».

2. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 26/03/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 27/03/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από το Κορωπί (κόμβος 20) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 (πινακίδα σήμανσης «Τοπικές Οδοί»), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς «Ελευσίνα – Αθήνα».
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν υπήρχε νομική δυνατότητα σύλληψης του 67χρονου» στην Αμφιλοχία λέει η αστυνομία «καρφώνοντας» την εισαγγελία
«Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε άμεσα στην εισαγγελική Αρχή, ωστόσο η νέα εισαγγελική παραγγελία δεν περιελάμβανε εντολή κράτησης», υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της
Το σπίτι όπου έμενε ο 67χρονος με τον 95χρονο πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας 1