Ελλάδα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Παρασκευής

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Παρασκευής (26/07/2024) έως το πρωί του Σαββάτου (27/07/2024).

Συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η Αττική Οδός είναι οι ακόλουθες: Κλειστή, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος, θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 26/07 έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 27/07, η έξοδος της από Αεροδρόμιο προς Λαμία καθώς και η έξοδος από Ελευσίνα προς Λαμία, στον Κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8).

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών οι οδηγοί μπορούν, μέσω του Κόμβου Αθηνών – Λαμίας, να κατευθυνθούν προς Πειραιά, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κάνουν αναστροφή στον Κόμβο Βρυούλων (ΙΧ και φορτηγά έως 30 τόνους) και στη συνέχεια να κινηθούν προς Λαμία.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οι γονείς του μωρού που το κλείδωσαν στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - Κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα της Ηλείας
Στο αστυνομικό τμήμα Βουπρασιάς στην Βάρδα του νομού Ηλείας κρατούνται οι δυο Βούλγαροι και τα τέσσερα παιδιά. Οι δυο ενήλικοι κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο
Το μπαλκόνι στο οποίο παράτησαν το μωρό οι γονείς του 7