Ελλάδα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Περιφερειακή Υμηττού και Κάντζα το βράδυ της Κυριακής

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Περιφερειακή Υμηττού και Κάντζα από το βράδυ της Κυριακής (02/06/2024).

Συγκεκριμένα η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης από το βράδυ (22:00) της Κυριακής (02/06/2024) έως το πρωί (06:00) της Δευτέρας (03/06/2024).

Ειδικότερα κλειστός θα είναι ο κλάδος που συνδέει την Περιφερειακή Υμηττού με τον κύριο άξονα της Αττικής Οδού, στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο/Αεροδρόμιο, από τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (02/06/2024) έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας (03/06/2024).

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ραφήνα και να κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), με κατεύθυνση προς Κατεχάκη. Στη συνέχεια, μέσω του Κόμβου Λεονταρίου μπορούν να κινηθούν προς Ελευσίνα έως τον κόμβο της Λ. Μαραθώνος, μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή εκ νέου (χωρίς την καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος Κάντζας (Κόμβος 17), στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (02/06/2024) έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας (03/06/2024).

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία, να κάνουν αναστροφή στον Σ.Ε.Α Παιανίας με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο Κάντζας (κόμβος 17).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερος ο 53χρονος οδηγός αστικού λεωφορείου που αγνόησε τα σήματα και παρέσυρε μπάρες σε σιδηροδρομική διάβαση στην Θεσσαλονίκη
Ο οδηγός κατέθεσε ότι δεν έκανε κάτι παράνομο, τονίζοντας ότι τα ηχητικά σήματα τον βρήκαν πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές και λόγω του μήκους του λεωφορείου δεν πρόλαβε να περάσει
Τρένο
Η στιγμή του τροχαίου στον Κολωνό - Μηχανή με μεθυσμένη οδηγό συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα
Στο πρώτο εκπνεόμενο αλκοτέστ που της έγινε από τους άνδρες της Τροχαίας, βρέθηκε θετική στην κατανάλωση αλκοόλ σε ποσοστό πολύ μεγαλύτερο του πλημμελήματος
Τροχαίο στον Κολωνό
11
Τα επίσημα αιτήματα των αγροτών στα οποία η κυβέρνηση απαντά με διπλό κάλεσμα για διάλογο - Η αντίθεσή τους να περάσουν αρμοδιότητες του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι μελισσοκόμοι που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια, απέστειλαν το απόγευμα της Κυριακής (14/12/25) τη λίστα των διεκδικήσεών τους προς την κυβέρνηση
ΦΩΤΟ EUROKINISSI 212