Ελλάδα

Αχαΐα: Νεκρός 53χρονος που τον χτύπησε το ρεύμα ενώ έκανε εργασίες – Μπροστά στον θάνατό του ο γιος του

Ο 53χρονος ψυκτικός διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Ένας άνθρωπος 53 χρόνων, έφυγε σήμερα (14.06.2025) από τη ζωή, καθώς ενώ εκτελούσε εργασίες σε εργαστήριο στη δυτική Αχαΐα, τον χτύπησε θανάσιμα το ρεύμα.

Το τραγικό περιστατικό έγινε σε χωριό της Μόβρης Αχαΐας. Ο 53χρονος ψυκτικός φέρεται πως κατά τη διάρκεια των εργασιών, τον χτύπησε το ρεύμα μετά από μικρή έκρηξη.

Μπροστά στο μοιραίο χτύπημα του ρεύματος ήταν και ο γιος του θύματος, αναφέρει το tempo24news.gr.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 53χρονο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όμως κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Δυστυχώς όμως ο 53χρονος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στην πορεία για την Παλαιστίνη στο Σύνταγμα: Πλήθος κόσμου φώναξε συνθήματα κατά του πολέμου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο - Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία έως την πρεσβεία του Ισραήλ
Διαδηλωτές
Ανανεώθηκε πριν 15 λεπτά
5
Συγκλονίζει ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε πως πήρε 1 χρόνο μετά τη βιοψία του: «Αντί συγγνώμης μου ζητούν τα ρέστα»
Ο 56χρονος κατήγγειλε πως το Δημόσιο του ζητά πλήθος εγγράφων και 2 πραγματογνωμοσύνες οι οποίες καθυστερούν την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης - «Δεν θα προλάβω, θα βγει πρώτα η νεκροψία μου»
Άνδρας
3,5 χρόνων κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα στη Ρόδο - Υπεράνθρωπη η προσπάθεια των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή
Το παιδί διασκέδαζε υπό την επίβλεψη της γιαγιάς του - Αυτόπτες μάρτυρες το ανέσυραν από την πισίνα μελανιασμένο και χωρίς τις αισθήσεις του - Οι διασώστες ξεκίνησαν άμεσα τη διαδικασία ανάνηψης αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά
Πισίνα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
15