Site icon NewsIT
19:32 Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Αυτοί είναι οι δράστες των επεισοδίων στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

 - Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα 14 φωτογραφίες από τους ταραξίες στα επεισόδια στον αγώνα - Εις βάρος αυτών των ατόμων έχουν ασκηθεί βαριές ποινικές διώξεις- Οι αστυνομικές αρχές καλούν τους πολίτες που γνωρίζουν αυτά τα πρόσωπα να δώσουν πληροφορίες - Τα επεισόδια είχαν γίνει στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

ΦΩΤΟ από την Ελληνική Αστυνομία

ΦΩΤΟ από την Ελληνική Αστυνομία

 Δόθηκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δεκατέσσερις φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται οι άγνωστοι δράστες που συμμετείχαν σε επεισόδια, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε βάρος των αγνώστων δραστών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διατάραξη της κοινής ειρήνης από άτομα που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μη, έκρηξη, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και παραβάσεις του νόμου περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, διάρκειας έξι μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Η αστυνομία παρακαλεί όσους γνωρίζουν κάτι για τα πρόσωπα αυτά να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 6476950 και 210 6411111.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΤΑΡΑΞΙΩΝ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μετακίνηση παρωδία! Πεδίο μάχης η Λεωφόρος (PHOTOS+VIDEOS)

“Ο ΠΑΟΚ οφείλει να ηγηθεί της προσπάθειας εξυγίανσης”

Από 2 αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο σε Παναθηναϊκό – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: “Υπερβολικά βαριά τιμωρία”

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version