Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Μετακίνηση παρωδία! Πεδίο μάχης η Λεωφόρος (PHOTOS+VIDEOS)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Όσοι πίστεψαν πως μπορούμε το 2014 να διοργανώσουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων διαψεύστηκαν. Η παρουσία 300 οπαδών του ΠΑΟΚ στην έδρα του Παναθηναϊκού ήταν αρκετή για να γίνουν σοβαρά επεισόδια στη Λεωφόρο.

Οι ιθύνοντες αποφάσισαν πως οι συνθήκες επέτρεπαν την παρουσία των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας. Για τους φόβους των Ιουδαίων, μάλιστα, οι φίλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν στο γήπεδο δευτερόλεπτα πριν την σέντρα. Όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό.

Σχεδόν αμέσως ξεκίνησε ο καρεκλοπόλεμος και η… ανταλλαγή καπνογόνων. Την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Ιβάν Σαββίδη πήγαιναν αγκαλιά προς το σημείο των επεισοδίων, η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει απ΄τον έλεγχο καθώς αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασαν την Θύρα 6 όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι μάχες έγιναν σώμα με σώμα και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας αλλά και οι παρακλήσεις τόσο των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού όσο και του Γιάννη Αναστασίου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να βγουν οι οπαδοί απ΄τον αγωνιστικό χώρο.

Τελικά το ματς ξεκίνησε με 25λεπτη καθυστέρηση.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE  του αγώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε