Ελλάδα

Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά: Απεγκλωβίστηκε μόνος του ο 69χρονος οδηγός

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος και παρείχαν στον 69χρονο τις πρώτες βοήθειες

Σοβαρό ατύχημα στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί της Παρασκευής (28.11.2025) καθώς αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το ατύχημα έγινε συγκεκριμένα στην Πύλη Ε8 στο λιμάνι του Πειραιά. Μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και ο 69χρονος οδηγός ο οποίος κατάφερε να βγει μόνος του από το βυθιζόμενο όχημα και να κολυμπήσει προς την προβλήτα.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος και παρείχαν στον 69χρονο τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, όπου εξετάστηκε προληπτικά και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του, χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε μεταβεί στο λιμάνι προκειμένου να παραλάβει τη σύζυγό του από πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κρήτη προς Πειραιά.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ το όχημα αναμένεται να ανελκυστεί με γερανοφόρο όχημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Αφού στα έδωσα τα λεφτά, φύγε μην με σκοτώσεις» έλεγε η 75χρονη πριν την δολοφονήσει η 46χρονη νύφη της στη Σαλαμίνα
«Μάνα μου, πού είσαι μάνα μου; Αγόρι μου, αφού στα έδωσα τα λεφτά, φύγε μην με σκοτώσεις!», έλεγε η ηλικιωμένη καθώς τη βασάνιζε και τη χτυπούσε η δολοφόνος της»
Η 46χρονη στη Σαλαμίνα
Γιατί κέντρο Αθήνας, Γουδί και Ζωγράφου πλημμύρισαν με 40 χιλιοστά βροχής - Η εξήγηση του Θοδωρή Κολυδά
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδα η Αττική χτυπήθηκε από δύο κύματα καταιγίδων εξαιτίας της κακοκαιρίας Adel, αργά τη νύχτα και τα ξημερώματα της Παρασκευής (28.11.2025)
Καταιγίδα στην Αθήνα
Ισχυρά φαινόμενα στην Αττική ως το μεσημέρι, παραμένει η «κόκκινη» προειδοποίηση - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Τα φαινόμενα σε πολλές περιοχές θα είναι ισχυρά και θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και κατά διαστήματα από πολύ ισχυρούς ανέμους
Βροχή στην Αττική