Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης στον καθηγητή στο Πάντειο

ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΥΡΙΓΟΥ
ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΥΡΙΓΟΥ

Φοιτητής της ψυχολογίας είναι ο 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη επειδή κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Άγγελο Συρίγο. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

Σε βάρος του νεαρού ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη (15.02.2017) το μεσημέρι. Οι νεαροί ήταν στον προαύλιο χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου και όταν ο καθηγητής τους έκανε παρατήρηση εκείνοι του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο κεφάλι με τα σπρέι, ενώ τον έβαψαν κιόλας!

Ο ίδιος μιλώντας αποκλειστικά στο Newsit ανέφερε ότι :“λίγο μετά τη μία έβγαινα από το κτίριο του Παντείου και είδα κάποιον να γράφει κάποια συνθήματα με σπρέι στον τοίχο. Τον πλησίασα με ήρεμο τρόπο και του λέω: “σε παρακαλώ μην γράφεις στον τοίχο. Αμαρτία είναι”. Μου λέει αυτός: “δικός σου είναι ο τοίχος”; Του λέω: “είναι και δικός μου και δικός σου και όλων”.

Την ώρα εκείνοι έρχονται δυο συνάδελφοι του με ύφος ενοχλημένο και παίρνουν το σπρέι και μου βάφουν το παντελόνι μαύρο. Όπως πάνε να μου το βάψουν, σπρώχνω το χέρι του ενός και μου την “έπεσαν” και οι τρεις. Ο ένας με χτύπησε με την βάση του σπρέι που κρατούσε αλλά σε γενικές γραμμές ήταν οι φοιτητές που ήταν γύρω τριγύρω όπου έγινε το συμβάν και έτσι έληξε πολύ γρήγορα”.

Να σημειωθεί ότι έχουν γίνει δυο προσαγωγές, οι οποίες εξετάζονται.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε