Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

British American Tobacco Hellas: «Ρίχνει» 20 εκατομμύρια ευρώ στο λιανεμπόριο

British American Tobacco Hellas: «Ρίχνει» 20 εκατομμύρια ευρώ στο λιανεμπόριο

Με περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ πρόκειται να ενισχύσει το ελληνικό λιανεμπόριο, μέσα στα επόμενα δυο χρόνια, η British American Tobacco, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους διεθνώς.

Επενδύοντας στρατηγικά στην Ελλάδα, η British American Tobacco εμπλουτίζει τα προϊόντα της που διατίθενται στην ελληνική αγορά.

Στο πλαίσιο αυτό, η γνωστή εταιρία επεκτείνει ακόμη περισσότερο την παρουσία του στα σημεία λιανικής πώλησης, όπως περίπτερα και μίνι-μάρκετ σε όλη την Ελλάδα. Και δεν σταματά εδώ, αφού υπάρχει δυνατότητα να επεκταθούν και σε περαιτέρω σημεία πώλησης μέσα στην επόμενη περίοδο.

Η επέκταση στον τομέα της μικρής λιανικής συμπίπτει με την εισαγωγή νέων προτάσεων στην ελληνική αγορά. Η μικρή λιανική έχει πληγεί ιδιαίτερα από την κρίση, με χιλιάδες σημεία πώλησης να έχουν κλείσει τα προηγούμενα χρόνια, και οι επενδύσεις αυτές αναμένεται να συμβάλλουν σημαντικά στην προσπάθειά τους για ανάκαμψη.

Οι νέες επενδύσεις της British American Tobacco αναμένεται να αυξήσουν περαιτέρω την κίνηση εμπορευματοκιβωτίων στο Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο του Ομίλου στον Πειραιά που εκτιμάται ότι τους προηγούμενους μήνες είχε ενισχυθεί κατά περίπου 30% σε σχέση με πέρσι.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Θάνος Αυγερινός, δήλωσε: «Ο Όμιλος της British American Tobacco ενισχύει την υποστήριξή του στην ελληνική οικονομία και στην προσπάθεια της χώρας για ανάπτυξη, επιλέγοντας το ελληνικό λιανεμπόριο ως μια από τις πρώτες αγορές πανευρωπαϊκά που παρουσιάζει την προηγμένη τεχνολογία του glo. Οι σημαντικές αυτές επενδύσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του κλάδου του λιανεμπορίου, που έχει πληγεί σημαντικά από την κρίση, μας γεμίζουν αισιοδοξία και ενθουσιασμό».

Με στόχο να καταστεί ο ηγέτης στην κατηγορία των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου, η British American Tobacco έχει επενδύσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια στην έρευνα και στην ανάπτυξη εναλλακτικών λύσεων για το κάπνισμα, με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, όπως τα θερμαινόμενα προϊόντα καπνού και τα προϊόντα ατμίσματος.

Συνολικά, πάνω από 1.500 επιστήμονες, μηχανικοί και ειδικοί στον τομέα του καπνού εργάζονται στα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, με βασικό στόχο τη διασφάλιση της διαθεσιμότητας καινοτόμων προϊόντων για όλες τις κατηγορίες των ενήλικων καπνιστών.

Η British American Tobacco ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί 55.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις