Ελλάδα

Δανειστήκαμε 8 δισ. με υψηλό επιτόκιο

Ζητούσαμε 5 δισεκατομμύρια ευρώ και μας πρόσφερα 25....

Το ελληνικό δημόσιο κατάφερε να αντλήσει το ποσό των 8 δισεκατομμύριων ευρώ με μεσοσταθμικό επιτόκιο να διαμορφώνεται περί στα 6,25%.

Το ενδιαφέρον για την κοινοπρακτική έκδοση του ελληνικού δημοσίου ήταν αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα οι προσφορές να φθάσουν τα 25 δισεκατομμύρια ευρώ που αντιστοιχεί σε κάλυψη πέντε φορές του ζητούμενου ποσού.

Πάντως, ο οίκος Moody’ s αναφέρει με αφορμή αυτή την υπερκάλυψη ότι είναι πολύ σημαντικό γεγονός, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι για την αξιολόγηση που έχει θέσει για την Ελλάδα και συνεχίζει σημειώνοντας ότι η χώρα πρέπει να συνεχίσει τη δημοσιονομική της εξυγίανση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ 

Βόμβα γιά την ελληνική οικονομία και τα νοικοκυριά

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
2,5 χρόνια φυλακή στον καθηγητή με την κβαντική μηχανή από τα Χανιά που έπεισε την οικογένεια του εξαφανισμένου γιατρού ότι μπορεί να βοηθήσει
Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίσθηκε στο δικαστήριο επικαλούμενος ασθένεια, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό γι' αυτό και δικάστηκε χωρίς να είναι παρόν
γιατρός
Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν έχω λόγο να πω ψέματα» λέει ο νεαρός που του έκανε μήνυση – «Ο Γιώργος δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του» υποστηρίζει συνεργάτης του τραγουδιστή
Συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη υποστηρίζει ότι «όλα αυτά που λέει ο τραγουδιστής είναι ψέματα, η συνεργασία ήταν μια χαρά»
τραγουδιστής