Ελλάδα

ΔΕΗ: Νέα καταστήματα, νέα ωράρια και εργατικό δυναμικό μέσω ΟΑΕΔ

Στον σχεδιασμό της ΔΕΗ για νέα καταστήματα και ωράρια λειτουργίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, τη Μ. Δευτέρα (02.04.2018), όπου και παραβρέθηκε ύστερα από πρόσκληση του προέδρου του επιμελητηρίου Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας και συγκεκριμένα για την πρόθεσή της να αυξήσει τα καταστήματά της, λειτουργώντας τα απογεύματα, αλλά και Σάββατα, προκειμένου να εξυπηρετείται καλύτερα το καταναλωτικό κοινό.

Όπως αποκάλυψε, στον σχεδιασμό του είναι να αξιοποιηθεί εργατικό δυναμικό μέσω του ΟΑΕΔ και το συγκεκριμένο πρόγραμμα μελετάται να ξεκινήσει με 2 νέα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και 1 στον Πειραιά. Επίσης, εξετάζεται να υπάρξουν κλαδικά τιμολόγια, καθώς ήδη έχουν κατατεθεί σχετικά αιτήματα από επιχειρήσεις, ενώ στις προτεραιότητες της ΔΕΗ είναι να προχωρήσει στην αναβάθμιση του δικτύου της και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των «έξυπνων» μετρητών.

36 δόσεις και εκπτώσεις

Ο κ. Παναγιωτάκης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του επιμελητηρίου, αναφέρθηκε στο υποχρεωτικό άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, το οποίο, όπως είπε, έγινε χωρίς σχεδιασμό εξαιτίας πιέσεων των θεσμών και της υποχρέωσης της ΔΕΗ να μειώσει μέχρι το τέλος του 2019 το ποσοστό πελατών που έχει, προκειμένου να ευνοηθεί ο ανταγωνισμός.

Επίσης ανέφερε ότι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις αυξάνουν κατά πολύ τους λογαριασμούς ρεύματος, κάτι που δεν διευκολύνει και τη ΔΕΗ, και μίλησε για τις εκπτώσεις που ισχύουν, αλλά και για τη ρύθμιση των 36 δόσεων, προκειμένου να διατηρηθεί η εισπραξιμότητα της εταιρείας. Ως επιβράβευση των συνεπών καταναλωτών υπάρχει έκπτωση ύψους 15%, ενώ για όσους επιθυμούν να προπληρώσουν τον λογαριασμό τους, προβλέπεται έκπτωση επιπλέον 6%. Για τις επιχειρήσεις εκτιμά ότι θα μπορούν να ανταποκρίνονται ευκολότερα στις υποχρεώσεις τους προς την εταιρεία, μέσω μηνιαίου ηλεκτρονικού λογαριασμού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υποπτευόταν την ανιψιά του ο 68χρονος όπως κατέθεσε πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - «Μήλον της Έριδος» η περιουσία του
«Ο ανιψιός του έπαιξε πολύ ωραίο ρόλο, ό,τι ήθελε ο θείος, ”χρυσό” παιδί - Μου έλεγε: ”αδερφούλα μου θα πεθάνω ευχαριστημένος, έκανα ένα παιδί άλλο πράγμα"» αποκαλύπτει φίλη του 68χρονου
Το 68χρονο θύμα στη Φοινικούντα
Σοκαριστικές μαρτυρίες για την 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στο Κορωπί - «Την έριξε στο δρόμο και πέρασε από πάνω την με το αμάξι»
Η οικογένειά της 40χρονης δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της την ξυλοφόρτωνε - «Δεν είχε εύκολα παιδικά χρόνια, έφυγε για να γλιτώσει από τον πατέρα της που την κλείδωνε στα δωμάτια» λέει συνάδελφός της
Η οικογένεια στο Κορωπί
Η διαδρομή των 22χρονων πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - «Άκουσα τον συνεργό να μιλάει στο τηλέφωνο» λέει μάρτυρας
Την ώρα που οι 22χρονοι δράστες πετάνε ο ένας το μπαλάκι τω ευθυνών στον άλλο, μία αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει και επιβεβαιώνει τον εκτελεστή ότι ο συνεργός μιλούσε στο τηλέφωνο, πράγμα που αυτός αρνείται
Φοινικούντα