Κυριακή, 26 Μαΐ
21oC Αθήνα

«Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες» – Τι λέει ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

«Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες» – Τι λέει ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο ιερέας που λειτουργούσε στα Κάτω Πατήσια και συνελήφθη για τον βιασμό ανήλικης μετά από καταγγελία.

Υποστηρίζει επίσης ότι δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό υλικό βίντεο ή φωτογραφία όπως ανέφερε η ανήλικη στην κατάθεση που έδωσε.

«Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες ο ιερέας», τόνισε ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Μόλις λάβαμε την δικογραφία σε αντίγραφο. Υπήρξαν άλλες περιπτώσεις ιερέων που κατηγορούνταν για παρόμοιες κακοποιήσεις. Απ’ ότι διάβασα δεν υπάρχουν ούτε βίντεο ούτε φωτογραφίες», τόνισε ο κ. Θεοδωρόπουλος λέγοντας ιερείς ή εκπαιδευτικοί που αποτελούν πρότυπο για την ελληνική κοινωνία θα πρέπει να περνούν από ψυχιατρική και ψυχολογική εξέταση πριν αναλάβουν καθήκοντα.

«Δεν υπάρχει στην δικογραφία κανένα αποδεικτικό υλικό φωτογραφία ή βίντεο και γι’ αυτό ανέλαβα την υπόθεση. Αν υπήρχαν αυτά τα στοιχεία δεν θα την είχα αναλάβει. Εμένα μου προσκόμισε ο ανακριτής βιντεοληπτικό υλικό με την κατάθεση της κοπέλας. Το διαβιβαστικό της αστυνομίας από την κατάθεση της ανήλικης αναφέρει ότι υπάρχει ένας βιασμός και μένει να αποδειχθεί», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις