Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Δεν θα πληρώσει πρόστιμο η γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο!

Πολυτεχνείο

Αυτό που «απαιτεί» η κοινή λογική, αυτό που είπαν πολλοί όταν είδαν τις εικόνες έξω από το Πολυτεχνείο, θα γίνει πράξη έστω κι αν χρειάστηκε πρώτα να υπάρξουν αντιδράσεις. Η γυναίκα που της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ γιατί θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο, δεν θα πληρώσει το πρόστιμο!

Η Μαρία Κιούση είχε στείλει μήνυμα 6 στο 13033 και καθώς περνούσε χθες (17.11.2020) το πρωί έξω από το Πολυτεχνείο, σταμάτησε να αφήσει ένα λουλούδι στην πύλη. Δεν μπήκε μέσα. Ήταν μόνη της, φορούσε μάσκα. Παρ’ όλα αυτά, οι αστυνομικοί που ήταν εκεί αποφάσισαν να της κόψουν πρόστιμο 300 ευρώ!

Click4more Πολυτεχνείο: Τι δηλώνει η γυναίκα που “έφαγε” πρόστιμο επειδή άφησε ένα λουλούδι (video)

Η απόφαση των αστυνομικών να δείξουν τόσο… ζήλο απέναντι σε μια γυναίκα που τηρούσε όλα τα υγειονομικά μέτρα και να της κόψουν πρόστιμο 300 ευρώ γιατί άφησε ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο, προκάλεσε αντιδράσεις και «φωνές».

Οι φωνές αυτές έφτασαν και στα… αυτιά του αρχηγού της αστυνομίας, Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος αργά το βράδυ έδωσε εντολή να μη βεβαιωθεί το πρόστιμο στη γυναίκα!

Το αποκάλυψε ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Θόδωρος Χρονόπουλος, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο OPEN. Όπως είπε, με προσωπική παρέμβαση του αρχηγού της αστυνομίας, η γυναίκα δεν θα πληρώσει το πρόστιμο των 300 ευρώ. Θα γίνει μια ένσταση και το πρόστιμο δεν θα βεβαιωθεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 03:26  

   

Ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί να το πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ 

Λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό ότι η Μαρία Κιούση δεν θα πληρώσει τελικά το πρόστιμο, έγινε επίσης γνωστό πως το βράδυ της Τρίτης είχε επικοινωνήσει μαζί της και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. 

Η κα Κιούση εξήγησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τι είχε συμβεί. Ότι η δουλειά της είναι δίπλα στο Πολυτεχνείο και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στο μνημείο, στέλνοντας τον κωδικό 6 λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Ο Αλέξης Τσίπρας της είπε, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, πως αν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν ακύρωνε το πρόστιμο των 300 ευρώ, θα το πλήρωνε συμβολικά το κόμμα του. 

Τελικά όμως, με παρέμβαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. το πρόστιμο δεν θα βεβαιωθεί… 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις