Ελλάδα

«Διακοπές με το Μετρό και μόλις 1,20 ευρώ»: Ο Πειραιάς αποκαλύπτει τις μυστικές του παραλίες

Από τη Φρεαττύδα μέχρι τα Βοτσαλάκια στην Καστέλλα, την Πειραϊκή και το νησάκι Κουμουνδούρου, ο Πειραιάς αποκαλύπτει ένα καλοκαίρι διαφορετικό - κοντά, οικονομικό και αυθεντικά ελληνικό

Λίγοι γνωρίζουν πως ο Πειραιάς, πέρα από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, κρύβει μικρές θαλάσσιες οάσεις – παραλίες που προσφέρουν αυθεντικές στιγμές δροσιάς και ξεκούρασης, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Και όλα αυτά, με κόστος μετακίνησης μόλις 1,20 ευρώ.

Νέο βίντεο του Up Stories με τίτλο «Διακοπές με το Μετρό και 1,20 ευρώ» μας ταξιδεύει στις απρόσμενες παραλίες του Πειραιά, μέσα από μοναδικά πλάνα από γη και από ψηλά:

Από τη Φρεαττύδα, την πιο ιστορική παραλία της περιοχής, μέχρι τα Βοτσαλάκια στην Καστέλλα, την Πειραϊκή και το νησάκι Κουμουνδούρου, ο Πειραιάς αποκαλύπτει ένα καλοκαίρι διαφορετικό – κοντά, οικονομικό και αυθεντικά ελληνικό.

Οι τοπικές ακτές, αν και συχνά παραγνωρισμένες, αποτελούν πια καθημερινό προορισμό για εκατοντάδες πολίτες που επιλέγουν να ξεφύγουν χωρίς να απομακρυνθούν από την πόλη.

Η εικόνα του Όρμου της Αφροδίτης, με τα βαρκάκια και το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, θυμίζει Κυκλάδες, ενώ η Μικρή Ακτή και τα γύρω σημεία γεμίζουν καθημερινά με πετσέτες στα βράχια, χαμόγελα και παιχνίδια στο νερό.

Σε μία εποχή που η οικονομία περιορίζει τα ταξίδια και η ανάγκη για ανάσες δροσιάς είναι μεγαλύτερη από ποτέ, το βίντεο αυτό υπενθυμίζει με τον πιο όμορφο τρόπο πως… το καλοκαίρι βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο νομίζουμε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με τρακτέρ οι αγρότες έξω από το γραφείο του Κώστα Τσιάρα στην Καρδίτσα - Ένταση με τους αστυνομικούς
Οι αγρότες ζητούν την άμεση απομάκρυνσή της και προειδοποιούν ότι, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, θα φέρουν περισσότερα τρακτέρ στο σημείο, ενισχύοντας την κινητοποίηση
Καρδίτσα: Με τρακτέρ οι αγρότες έξω από το γραφείο του Κώστα Τσιάρα – Ένταση με τους αστυνομικούς
7
Μετρό Θεσσαλονίκης: Άνοιξε από σήμερα η βασική γραμμή – Το ωράριο για την εορταστική περίοδο
Η λειτουργία θα πραγματοποιείται με πλήρες ωράριο κατά την εορταστική περίοδο, ενώ οι δοκιμές του συστήματος θα συνεχιστούν παράλληλα με την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού
Το Μετρό Θεσσαλονίκης