Ελλάδα

Διαρρήκτης στα Πατήσια έπεσε στο κενό για να αποφύγει τη σύλληψη – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Ο 43χρονος άνδρας αρχικά παραβίασε την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος ωστόσο γρήγορα τον αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης

Στο κενό έπεσε ένα διαρρήκτης στα Πατήσια όταν έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

Ο διαρρήκτης με καταγωγή από την Γεωργία αποπειράθηκε να διαρρήξει διαμέρισμα στην οδό Ανταίου στα Πατήσια, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ιδιοκτήτη.

Ο 43χρονος άνδρας αρχικά παραβίασε την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος ωστόσο γρήγορα τον αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης και άρχισε να τον κυνηγά στο μπαλκόνι.

Ο διαρρήκτης πήδηξε στο κενό για να αποφύγει τη σύλληψη.  Άμεσα στην περιοχή έφτασε το ΕΚΑΒ και μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, αφού ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας – Ισχυρά φαινόμενα στην Κρήτη – Βελτίωση στα δυτικά και βόρεια
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και τα ανατολικά, αφου φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 11 με 15 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 16 με 17 και στα δυτικά και τη νότια νησιωτική χώρα τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρος