Ελλάδα

Διασώθηκαν 14 μετανάστες στο Φαρμακονήσι – Ανασύρθηκε άνδρας νεκρός

Νέα τραγωδία στο Αιγαίο. Μετανάστες εντοπίστηκαν στο Φαρμακονήσι και 14 άνθρωποι διασώθηκαν από Λιμενικό. Δυστυχώς, ένας ανασύρθηκε νεκρός.

Οι μετανάστες εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (05.09.2023) στο Φαρμακονήσι.

Άμεσα στη περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος του λιμενικού και στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, όπου εντόπισαν 14 ανθρώπους (5 άνδρες, 6 γυναίκες και 3 παιδιά) και μία σορό άνδρα.

Περιπολικό σκάφος του λιμενικού μετέφερε τους παράτυπους μετανάστες στη Λέρο, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πετάχτηκα στον αέρα πάνω σε τοίχο» λέει 16χρονος που τραυματίστηκε στο λούνα παρκ στη Ρόδο – Τι υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια
Η επιχείρηση υποστηρίζει πως δεν υπήρξε καμία τεχνική αστοχία στον εξοπλισμό και πως ότι συνέβη είναι αποτέλεσμα της απερίσκεπτης συμπεριφοράς των επιβατών
Το λούνα πάρκ στην Ρόδο
2