Ελλάδα

Διήμερο συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας

Κάλεσμα προς όλους τους εργαζόμενους να δώσουν μαζικά το «παρών» στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 18:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος, απευθύνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, με αφορμή την ψήφιση του «αναπτυξιακού νομοσχεδίου».

Ταυτόχρονα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αφού έλαβε υπόψη της τις σχετικές αποφάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ), στηρίζει τις κινητοποιήσεις και τις διεκδικήσεις τους «για δωρεάν δημόσια υγεία με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση και για την άμεση απόσυρση του “αναπτυξιακού νομοσχεδίου” και, ιδιαίτερα, του άρθρου 179, που εκχωρεί τα πάντα στους ιδιώτες».

«Καλούμε τα συνδικαλιστικά στελέχη του Λεκανοπεδίου να συμμετέχουν στις πορείες και τις συγκεντρώσεις, που θα γίνουν:

– Την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, στις 08:30 π.μ., συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ, Πλατεία Μαβίλη και πορεία προς το υπουργείο Υγείας.

– Την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, στις 10:00 π.μ., πορεία από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Πλατεία Καραϊσκάκη και

– την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, στις 11:00 π.μ., συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ (Καρόλου 24, Πλατεία Καραϊσκάκη)» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Αχαΐα: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση 5 περιοχών – «Απομακρυνθείτε προς ΒΙΠΕ Πάτρας»
Εκκενώνονται οι περιοχές Μοιραίικα, Παλαιά Περιστέρα, Χαϊκάλι, Άγιος_Στέφανος και Θεριανό - Στο μέτωπο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων και 10 οχήματα και 1 ελικόπτερο
Φωτιά
Ανανεώθηκε πριν 6 λεπτά
Έκτακτα μέτρα από την τροχαία για την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου - Απαγόρευση φορτηγών μέχρι την Κυριακή
Η απαγόρευση αφορά συγκεκριμένες ώρες - Μέσα στις επόμενες ημέρες θα διατεθούν περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας
Διόδια
Φωτιά στην Πρέβεζα και στην Άρτα: Μάχη να μην καούν σπίτια – Διακοπή κυκλοφορίας στην Ιόνια Οδό
Η φωτιά πέρασε από την άλλη πλευρά της Ιονίας Οδού - Η κυκλοφορία έχει διακοπεί προληπτικά από τον κόμβο Φιλιππιάδας μέχρι τον κόμβο Γοργόμυλου στο ρεύμα προς Ιωάννινα
Φωτιά
Ανανεώθηκε πριν 51 λεπτά
1