Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Δίκη Τοπαλούδη: Η μητέρα της άτυχης Ελένης αγκαλιά με τη Μάγδα Φύσσα [pics]

Δίκη Τοπαλούδη: Η μητέρα της άτυχης Ελένης αγκαλιά με τη Μάγδα Φύσσα [pics]

Δυο μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους άδικα και άγρια. Δυο μαυροντυμένες γυναίκες που έχουν ζήσει τον απόλυτο πόνο. Μάγδα Φύσσα και Τούλα Αρμουτίδου, αγκαλιάστηκαν και συγκλόνισαν.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας άρχισε σήμερα (13.01.2020) η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Στο δικαστήριο βρέθηκε η Μάγδα Φύσσα για να στηρίξει με τον τρόπο της τους γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Click4more Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο δικαστήριο! “Δολοφόνοι, εγώ θα σας πάρω τη ζωή” – Παρούσα η Μάγδα Φύσσα

Η Μάγδα Φύσσα και η Τούλα Αρμουτίδου δεν γνωρίζονταν μέχρι σήμερα. Τους ένωνε όμως κάτι: πως βυθίστηκαν στο πένθος, πως έζησαν τον απόλυτο πόνο, πως κάποιος έκοψε το νήμα της ζωής των παιδιών τους.

Κι όταν το πρωί της Δευτέρας συναντήθηκαν έξω από το δικαστήριο, η Μάγδα Φύσσα ήταν σαν να γνώριζε χρόνια την Τούλα Αρμουτίδου. Ξέρει τον πόνο της. Την απόγνωσή της. Την αγωνία της να καταδικαστούν εκείνοι που σκότωσαν το παιδί της.

Οι εικόνες με τις δυο χαροκαμένες μάνες να πέφτουν η μια στην αγκαλιά της άλλης και να περπατούν αγκαλιασμένες, συγκλονίζουν. Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη λύγισε. Η Μάγδα Φύσσα ήταν εκεί για να της προσφέρει έναν ώμο να κλάψει.

Οι εικόνες είναι σπαρακτικές

Φωτογραφίες: InTime News

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις