Ελλάδα

Δημήτρης Μεσσίνης: Φασιστοειδή χτύπησαν τον γιό μου!

Θύμα επίθεσης έπεσε σε παραλία της Λέσβου ο βραβευμένος φωτογράφος του Associated Press Άρης Μεσσίνης, όπως καταγγέλει ο πατέρας του, Δημήτρης.

Ο κ. Μεσσίνης σε ανάρτησή του στο facebook άφησε να εννοηθεί ότι αυτοί που τον χτύπησαν δεν είναι ναυαγοσώστες αλλά ακραίοι ντυμένοι διασώστες. Έγραψε:

«Φασιστοειδή ντυμένα ναυαγοσώστες… Θαυμάστε τους
Χτύπησαν τον Αρη Μεσσίνη χωρίς έλεος γιατί ασκούσε ελεύθερα και σε δημόσιο χώρο το επάγγελμά του (φωτογράφιζε άφιξη προσφύγων)… Ο φουσκωτός (που έσπασε και την μηχανή που κατέγραψε αυτές τις εικόνες) κρατείται ήδη. Οι υπόλοιποι κρυμμένοι στα λαγούμια να γλιτώσουν το αυτόφωρο… Δυστυχώς όπως είπα δεν φαίνεται η συνέχεια διότι η κάμερα καταστράφηκε και η φωτογράφος χτυπήθηκε επίσης… Photos by Nicole Tung».

 

 

Φασιστοειδή ντυμένα ναυαγοσώστες… Θαυμάστε τουςΧτύπησαν τον Αρη Μεσσίνη χωρίς έλεος γιατί ασκούσε ελεύθερα και σε δημ…

Δημοσιεύτηκε από Dimitri Messinis στις Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

 

 

Ο Άρης Μεσσίνης στις αρχές Νοεμβρίου είχε για ακόμα μια φορά προκαλέσει τον παγκόσμιο θαυμασμό όταν άφησε την κάμερα και έπεσε στην θάλασσα για να βοηθήσει πρόσφυγες που είχαν ναυαγήσει.

Ο ίδιος έγραψε σήμερα στο twitter:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Παγώνει» η περιουσία των δύο προφυλακισμένων για ΟΠΕΚΕΠΕ από Κρήτη: Τι βρήκε η Αρχή για το Ξέπλυμα
ΌΠ 42χρονος φέρεται ότι διατηρούσε μαζί με συγγενικά του πρόσωπα εταιρεία εκμετάλλευσης βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων, τα οποία φέρεται ότι ανεγέρθηκαν με χρήμα από τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ 10