Ελλάδα

Δημήτρης Σιάχος: Την Κυριακή η κηδεία του “γενναίου μαχητή”

Χθες (21.07.2017) έχασε τη μάχη με τη ζωή ο Δημήτρης Σιάχος. Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρα 12:30μμ, στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Χριστού της γενέτειρας του, Μολάοι Λακωνίας θα γίνει η κηδεία του.

Οι δικοί του άνθρωποι ζήτησαν αντί στεφάνων, χρήματα τα οποία θα δοθούν για τους σκοπούς του Wincancer, ιδρυτής του οποίου ήταν ο αδικοχαμένος Δημήτρης Σιάχος.

Το στέλεχος της ΝΔ πέθανε σε ηλικία 44 ετών και είχε αποτελέσει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες καρκινοπαθείς, με τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας “wincancer”.

Ο Δημήτρης Σιάχος έδινε ακόμη μία μάχη με τον καρκίνο – την τρίτη – ωστόσο αυτή τη φορά δεν κατάφερε να βγει νικητής. Μάλιστα, αυτή την μάχη την έδινε δημόσια μέσα από το wincancer, ώστε να μοιραστεί τα μηνύματα του κόσμου και να ενθαρρύνει χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν σιωπηλά ανάλογη μάχη. 

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από την σελίδα του στο facebook στην οποία έγραφε: “Ο Δημήτρης Σιάχος έφυγε σήμερα 21 Ιουλίου 2017 δίνοντας γενναία και με χαμόγελο μια ακόμα δύσκολη μάχη…”

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Σιάχου στην οποία αναφέρει ότι «ένας πραγματικός αγωνιστής, ο Δημήτρης Σιάχος, έφυγε από κοντά μας. Συγκρούστηκε σκληρά με τον καρκίνο, ξέροντας ότι η μάχη ήταν άνιση, χωρίς όμως ποτέ να λυγίσει. Ανέπτυξε, ταυτόχρονα, έντονη δραστηριότητα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην στήριξη όσων δίνουν τον ίδιο αγώνα. Όλοι μας στη Νέα Δημοκρατία, στην οποία πολλά προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με θλίψη. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έμπειρος ορειβάτης από την Ηλεία μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται - Η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
ΦΩΤΟ tempo24.news 8
Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που πέθανε από φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στη Ροδόπη
Ο έξι ετών αδελφός του επτάχρονου και ο πατέρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η ξυλόσομπα που βρισκόταν στο δωμάτιο φέρεται να στάθηκε αιτία για τη μοιραία πυρκαγιά
Φωτιά σε σπίτι στη Ροδόπη
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
6
«Ετοιμάσαμε την τελευταία της βαλίτσα, δεν γύρισε ποτέ» λέει ο σύντροφος της 42χρονης αεροσυνοδού του μοιραίου Falcon
Την ίδια ώρα, οι τουρκικές αρχές εξετάζουν κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να δουν αν υπήρξε εξωτερική παρέμβαση από τρίτους πριν από τη μοιραία πτήση
Μαρία Παππά