Ελλάδα

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Δεν αισθάνομαι ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους

Την αποκάλυψη ότι δεν αισθάνεται «ασφαλής στην κουζίνα με ανεμβολίαστους συναδέλφους» έκανε ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, μιλώντας για τη πανδημία του κορονοϊού στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος συνέχισε, λέγοντας: «Έχω εμβολιαστεί, είναι το μόνο όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας μαζί με μάσκες και άλλα μέτρα για να πολεμήσουμε τον κορονοϊό, αρά είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε αυτό το όπλο προς όφελός μας».

«Ήμουν από τους πρώτους που μίλησα για υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση και υπήρχε μεγάλη κατακραυγή προς το πρόσωπό μου και από συνάδελφους και από πολίτες» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως «είναι κοινωνική μας ευθύνη να προσέχουμε και να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας». 

Ο ίδιος εξήγησε ότι «δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε, μπορούμε να παροτρύνουμε. Τις τελευταίες 2 εβδομάδες βλέπουμε μεγάλο κύμα στην εστίαση (ανθρώπων) που αρχίζουν να κλείνουν ραντεβού, καταλαβαίνουν σιγά – σιγά ότι είναι λίγο μονόδρομος, ειδικά επειδή έχουμε διαλέξει αυτό το επάγγελμα και έχουμε επαφή με πολύ κόσμο».

«Παρόλα αυτά όταν ένας εργαζόμενος σου λέει ότι φοβάται, πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το φόβο του;» αναρωτήθηκε ο γνωστός σεφ.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αγροτικός συνεταιρισμός ζητά πίσω 600.000 ευρώ από τον «Φραπέ» στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σουλτανίνας στην Κρήτη ζητά πίσω το ποσό των 600.000 ευρώ από τον αγροτοσυνδικαλιστή Γιώργο Ξυλούρη που ήταν πρόεδρος Κεντρικής Συνεταιριστικής Ένωσης Σουλτανίνας
Ανθισμένες αμυγδαλιές σε χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο. 
(EUROKINISSI)
Η παχυσαρκία επηρεάζει τη γονιμότητα στις γυναίκες – Τα οφέλη μετά την απώλεια κιλών
«Η παχυσαρκία διαταράσσει βαθιά τον άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης-ωοθηκών, συνοδεύεται από ινσουλινοαντίσταση και χρόνια φλεγμονή, και τελικά υπονομεύει τη λειτουργία των ωοθηκών και την ποιότητα των ωαρίων»
Η παχυσαρκία επηρεάζει τη γονιμότητα στις γυναίκες – Τα οφέλη μετά την απώλεια κιλών
Το θέατρο που έπαιξε ο 50χρονος στο Κορωπί αφού ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους - Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη
Διασωληνωμένη παραμένει η γυναίκα που δέχθηκε μπουνιές και κλωτσιές από τον σύζυγός της - Τα 2 παιδιά τους οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων, μέχρι να αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει την επιμέλειά τους
Man threatening a woman in the bedroom, she is scared and lying in bed, domestic violence concept 12