Ελλάδα

Δημοψήφισμα: Εκπτώσεις σε όσους ταξιδέψουν σε νησιά

Εκτπώσεις από ναυτιλιακές εταιρείες σε όσους ταξιδέψουν από και προς τα νησιά για το δημοψήφισμα.

Εκπτώσεις από 20% έως 50% προσφέρουν ναυτιλιακές επιχειρήσεις στους εκλογικούς αντιπροσώπους, τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και τους εκλογείς που πρόκειται να ταξιδέψουν προς και από τα νησιά, για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία της προσεχούς Κυριακής, μετά από πρόσκληση του αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, έως αυτή την ώρα, στην πρόσκληση έχουν ανταποκριθεί οι επιχειρήσεις: «Αιγαίον Πέλαγος», «Blue Star», «Dοdekanisos Seaways», «Hellenic Seaways», «Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού», «Κοινοπραξία Πορθμείων Σαλαμίνος», «Lane Sea Lines» και «Superfast Ferries».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: «Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την δολοφονία της Μάγια στην Πολωνία: «Είχαν σχέση, ο 17χρονος την χτύπησε, ήταν παραβατικός»
ο 17χρονος που είναι βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 16χρονης Μάγια, είχε δεχτεί ακόμη 4 καταγγελίες από το 2021, για παρενόχληση και εκφοβισμό
Η 16χρονη Μάγια και ο δράστης της δολοφονίας