Ελλάδα

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν καρδιολογικοί έλεγχοι για βρέφη, παιδιά και εφήβους

Ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον ανθρωπιστικό φορέα «Coeurs pour Tous Hellas -Καρδιές για Όλους» θα πραγματοποιήσουν δωρεάν καρδιολογικούς ελέγχους σε παιδιά από τη νεογνική έως και την εφηβική ηλικία στις 12 και 13 Ιουνίου στο 6ο Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης (6ο Πολυδύναμο Κέντρο – Χανίων 4β) και στις 19 & 20 Ιουνίου στο 2ο Δημοτικό Ιατρείο Νέου Κόσμου (2ο Πολυδύναμο Κέντρο-Φανοσθένους και Φρειδερίκου Σμιθ).

Η εξέταση θα γίνεται αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής στο Δημοτικό Ιατρείο, που εξυπηρετεί, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα καθημερινά από 09:00πμ – 19:00μμ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση των διαθέσιμων ραντεβού. Οι συνοδοί γονείς των παιδιών θα πρέπει να προσκομίζουν απαραίτητα τα ατομικό βιβλιάρια υγείας τους.

Πρόγραμμα Δράσης και τηλέφωνα για πληροφορίες:

Σάββατο 12/6 και Κυριακή 13/6 (09:00 π.μ. -19:00 μ.μ.)

6ο Πολυδύναμο Κέντρο – Κυψέλη

Διεύθυνση: Χανίων 4β

Τηλέφωνο: 210-8836200

Σάββατο 19/6 και Κυριακή 20/6 (09:00 π.μ. -19:00 μ.μ.)

2ο Πολυδύναμο Κέντρο – Νέος Κόσμος

Διεύθυνση: Φανοσθένους και Φρειδερίκου Σμιθ

Τηλέφωνο: 210 9239865

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων στα Δημοτικά Ιατρεία θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο ανιψιός του 68χρονου συναντήθηκε με τον συνεργό λίγες μέρες πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - Νέα βίντεο ντοκουμέντα για το φονικό
Οι αντιφάσεις στις απολογίες των 22χρονων φερόμενων δραστών, η σχέσεις του 68χρονου με τον ανιψιό του που επέζησε του φονικού και τα πιθανά σενάρια για την διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
Φοινικούντα
Fake news για τον νέο ΚΟΚ καταγγέλλει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών – «Δεν απαγορεύεται ο καφές, το νερό και τα χοντρά μπουφάν»
«Καμία από τις παραπάνω ενέργειες δεν επισύρει πρόστιμο, εφόσον δεν παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες ασφαλούς οδήγησης» ξεκαθαρίζει το υπουργείο
Έλεγχος από αστυνομικούς της Τροχαίας 14