Ελλάδα

Δήμος Αθηναίων: Κυριακάτικη “φασίνα” στα Σεπόλια (pics)

Συνεχίζει ο Δήμος Αθηναίων τις κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού.

Ο Δήμος Αθηναίων και ειδικότερα η Διεύθυνση Καθαριότητας έχει παρέμβει, μέχρι στιγμής, από το κέντρο μέχρι και τα όρια της πρωτεύουσας, και στις 129 γειτονιές της.

Την`Κυριακή (12.07.2020), η επιχείρηση καθαριότητας επικεντρώθηκε σε δρόμους και πεζοδρόμια της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, συγκεκριμένα στα Σεπόλια, και από νωρίς το πρωί σκουπίστηκαν σχολαστικά, καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν.

kathariotita Dimos Athinaion

kathariotita Dimos Athinaion

“Το σημαντικό δεν είναι να μιλάμε εμείς για την προσπάθειά μας να καθαρίσει η Αθήνα. Αντιθέτως, σημαντικό είναι ότι οι κάτοικοι της πόλης και οι επισκέπτες της βλέπουν πια τη διαφορά. Βλέπουν καθημερινά τον δήμο στις γειτονιές και βιώνουν το αποτέλεσμα. Όλα δείχνουν ότι το στοίχημα που βάλαμε το κερδίζουμε. Κάνουμε την καθαριότητα στην πόλη μία αυτονόητη, καθημερινή διαδικασία και αλλάζουμε την εικόνα της, από τον μικρότερο δρόμο μέχρι την μεγαλύτερη πλατεία της”, τονίζει, σε δήλωσή του για τις κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η «μαύρη λίστα» του 43χρονου που δολοφόνησε ιδιοκτήτη καφετέριας στη Λαμία - «Είχε γράψει ανθρώπους που δεν συμπαθεί»
Ο 43χρονος κατηγορούμενος έτρεφε αισθήματα μίσους και για άλλους γνωστούς του, είχε δημιουργήσει μία λίστα με τα ονόματά τους, ωστόσο το όνομα του δολοφονημένου 59χρονου δεν ήταν μέσα στη «μαύρη λίστα»
Ο καθ'ομολογίαν δράστης στη Λαμία
40χρονη ηθοποιός σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε με κατσαβίδι σε έγκυο και τον αρραβωνιαστικό της στον Βύρωνα
Το ζευγάρι, που είναι και γείτονες της ηθοποιού, προσπάθησε να δώσει νερό στο σκυλάκι της 40χρονης το οποίο είχε κλείσει έξω από το διαμέρισμα, και τότε εκείνη φέρεται να τους επιτέθηκε, πράγμα που η ίδια αρνείται
Περιπολικό και ασθενοφόρο
2