Site icon NewsIT
12:54 Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Δημόσιο: Απολύσεις και το 2015 αλλά όχι λόγω τρόικας

Οι απολύσεις στο δημόσιο θα συνεχιστούν και το 2015 αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τις απαιτήσεις της τρόικας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όπως είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μιλώντας στον ΣΚΑΙ “δεν υπάρχουν ποσοτικοί στόχοι για το 2015 αλλά θα συνεχιστούν οι απολύσεις που συνδέονται με πλαστά δικαιολογητικά.”

Ως προς το ότι η διαδικασία καθυστερεί ο κ. Μητσοτάκης απάντησε πως “για να φύγει κάποιος από το Δημόσιο ακολουθείται μια ατομική διαδικασία. Υπάρχει μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο. Αυτή η διαδικασία θα συνεχιστεί.”

Για τις αντιδράσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ ο κ. Μητσοτάκης άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξαν ατασθαλίες τις οποίες γνωρίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ και για τον λόγο αυτό προσπαθεί να εμποδίσει τους ελέγχους των μονιμοποιήσεων υπαλλήλων, τονίζοντας πως “εμείς δεν θα κάνουμε πίσω”.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version