Ελλάδα

Διώτης: “Η αθωωτική απόφαση αποτελεί δικαίωση για μένα και υποκαθιστά το κύρος της Δικαιοσύνης”

Αθώο και μάλιστα ομόφωνα κηρύχθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Για “πανηγυρική επιβεβαίωση” των ισχυρισμών του κάνει λόγο ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και πρώην εισαγγελέας, Ιωάννης Διώτης, σχολιάζοντας τη σημερινή δικαστική απόφαση με την οποία αθωώθηκε από την κατηγορία του αντιμετώπιζε για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ξεκάθαρος ο Διώτης

“Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών αποτελεί πανηγυρική επιβεβαίωση των όσων ισχυρίζομαι επί επτά έτη.

Δεν αποτελεί δικαίωση για εμένα, αλλά αποκαθιστά το κύρος του θεσμού της Δικαιοσύνης, το οποίο ετρώθη από τις ενέργειες εκείνων που με δίωξαν, παρέπεμψαν και καταδίκασαν σε πρώτο βαθμό.

Η σημερινή εξέλιξη αποδεικνύει ότι οσάκις οι Δικαστικοί Λειτουργοί κρίνουν κι αποφασίζουν με αμιγώς δικαστικά και νομικά κριτήρια, τότε πραγματώνονται οι σκοποί του Κράτους Δικαίου. Όσοι δεν υπηρετούν του σκοπούς αυτούς, όχι μόνο δεν έχουν θέση στην ελληνική Δικαιοσύνη αλλά πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της” αναφέρει ο κ. Διώτης στην ανακοίνωση του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αρκούδα σκότωσε 15 πρόβατα μέσα σε κτηνοτροφική μονάδα στο Αμύνταιο - «Νιώθω σαν να μπήκα στο σπίτι και μου είχαν σκοτώσει την οικογένεια»
«Η ζημιά ανέρχεται στις 6.000, το κάθε πρόβατο κοστίζει 300 με 400 ευρώ. Τώρα δεν μπορείς να αγοράζει κιόλας με την ευλογιά» λέει στο newsit.gr ο κτηνοτρόφος
Επίθεση αρκούδας σε κτηνοτροφική μονάδα στο Αμύνταιο
Χτύπησε άγρια 35χρονο στο Ηράκλειο με δρεπάνι - Στο νοσοκομείο το θύμα, συνελήφθη ο δράστης
Ο 32χρονος πρόλαβε να τραυματίσει τον άνδρα σε πρόσωπο και σώμα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη φροντίδα
Αστυνομικός