Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Μυστήριο με τον άγνωστο από το Ωραιόκαστρο που αναζητείται – Σιωπή από τους συλληφθέντες

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την 12ο άνδρα που συμμετείχε την δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, καθώς η αστυνομία δεν τον έχει ταυτοποιήσει.

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου που είχε στρίψει στο στενό μπροστά από την παρέα του Αλκη με τα στόματα όσων έχουν συλληφθεί να παραμένουν κλειστά.

Η αστυνομία δεν έχει στοιχεία γι’ αυτόν και παραμένει ουσιαστικά ένας άγνωστος. Αυτά που ξέρουν οι αρχές είναι ότι οδηγούσε το τρίτο αυτοκίνητο που έστριψε στη Γαζή, κατοικεί στο Ωραιόκαστρο και τη στιγμή της επίθεσης φορούσε σκούφο.

Αυτό που προβληματίζει έντονα την Αστυνομία σύμφωνα με το Star είναι ότι όλοι οι συλληφθέντες έχουν αρχίσει να μιλήσουν και να δίνει ο ένας τον άλλον, αυτόν δεν τον «ξέρει» κανείς. Δεν τον έχουν κατονομάσει.

Κάτι τέτοιο μόνο λογικό δεν φαίνεται… Η μέχρι τώρα στάση των συλληφθέντων δείχνει ότι αυτόν θέλουν για κάποιο λόγο να τον καλύψουν. Ολα, ωστόσο, θα απαντηθούν όταν και αυτός συλληφθεί.

Επίσης ακόμα δεν έχει βρεθεί και το αυτοκίνητό του κάτι το οποίο ενδεχομένως να οδηγούσε και στα ίχνη του. Να σημειωθεί ότι μέσα στο δικό του όχημα ήταν και ο φερόμενος δράστης με το δρεπάνι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκ στο Ηράκλειο: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε 20χρονο οδηγό που θεωρούσε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του γιου του
Ο δράστης πυροβόλησε τον 20χρονο τέσσερις φορές, ενώ τον τράκαρε επίτηδες για να σταματήσει το όχημά του - Παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου ενώ μαζί του είχε και το όπλο της δολοφονίας
Τροχαίο και πυροβολισμοί στο Ηράκλειο
81
Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που έκαναν τηλεφωνικές απάτες σε όλη την Ελλάδα με λεία που ξεπερνά το εκατομμύριο ευρώ
Yπήρχαν πολλαπλές «επιχειρησιακές» ομάδες που βρίσκονταν σε απευθείας επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο, έτοιμες να δράσουν σε όλη την ελληνική επικράτεια, ανά πάσα ώρα και στιγμή
Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που έκαναν τηλεφωνικές απάτες σε όλη την Ελλάδα με λεία που ξεπερνά το εκατομμύριο ευρώ 37