Ελλάδα

Δολοφονία οπαδού στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πώς προδόθηκαν οι 5 Κροάτες που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα- «Ήρθαμε για διακοπές»

«Ήρθαμε για διακοπές». Αυτό υποστηρίξαν οι πέντε Κροάτες, που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια με την άγρια δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη. Την ίδια ώρα, ΕΛΑΣ και Λιμενικό ενισχύουν τα μπλόκα σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς της χώρας, σε χερσαία σημεία και λιμάνια.

Οι πέντε Κροάτες που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα μετά τη φονική καταδρομή των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε πλοίο για το Μπάρι της Ιταλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατά τον έλεγχο στον οποίο υπεβλήθηκαν, δήλωσαν ότι ήρθαν στην Ελλάδα «για διακοπές».

Το γεγονός όμως ότι είχαν παραμείνει στη χώρα για δυο μόλις ημέρες, καθώς και ότι δεν είχαν μαζί τους τσάντες με ρούχα ή άλλα προσωπικά αντικείμενα, έβαλε σε υποψίες τους αστυνομικούς. Έτσι, οι προσαγωγές των πέντε Κροατών χούλιγκαν μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει και η σύλληψη ενός 19χρονου Κροάτη στην Κακαβιά. Ο 19χρονος, που ετοιμαζόταν να περάσει στην Αλβανία, κίνησε υποψίες καθώς δεν είχε μαζί του κάποια τσάντα, υπεβλήθη σε έλεγχο και συνελήφθη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φίλοι του επιχειρηματία αποδοκίμασαν τον 43χρονο δολοφόνο στα δικαστήρια Λαμίας – «Να καείς σε φούρνο στη Ριτσώνα»
«Ήρθα να ρωτήσω το τέρας γιατί το έκανε αυτό σε έναν άγιο άνθρωπο σαν το Δημήτρη ο οποίος μάλιστα τον τάιζε», δικαιολογήθηκαν οι οργισμένοι παρευρισκόμενοι
Ο δράστης της δολοφονίας
Γιάννης Κεφαλογιάννης για φωτιά στην Παλαιά Φώκαια: «Προκλήθηκε από καλώδιο του ΔΕΔΔΗΕ, επεκτάθηκε λόγω ακαθάριστων ρεμάτων»
Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως την Κυριακή μπορεί να έχουμε «κόκκινο» συναγερμό για εκδήλωση φωτιάς - Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ασφάλεια των πολιτών
Σπίτι
Ηράκλειο: «Έχει πολύ καλή σχέση με τους μαθητές» – Τι υποστηρίζει η πρώην σύζυγος του διευθυντή που ερευνάται για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης
«Είμαι σίγουρη πως είναι ψευδή όλα αυτά που λένε για τον πρώην σύζυγό μου. Πρόκειται για κακόβουλες ενέργειες» λέει η πρώην σύζυγος
σχολική αίθουσα