Ελλάδα

Δραματικές στιγμές στο Λαγονήσι: Προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον 10χρονο για 45 λεπτά

Για 45 λεπτά έδωσαν μάχη οι γιατροί προκειμένου να επαναφέρουν το 10χρονο αγόρι το οποίο ανασύρθηκε χωρίς σφυγμό από την θαλάσσια περιοχή “Πεύκο” στο Λαγονήσι.

Το αγόρι βρισκόταν για μπάνιο στο Λαγονήσι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Οι γονείς του και οι λουόμενοι, αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο έσπευσε στο σημείο. Οι διασώστες μετάφεραν τον ανήλικο στο «Ασκληπιείο» της Βούλας, όπου έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να επαναφέρουν τον 10χρονο. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.

Στο νοσοκομείο των Νοτίων Προαστίων της Αττικής, έσπευσαν και ψυχολόγοι προκειμένου να συνδράμουν στην οικογένεια του ανήλικου, καθώς οι γονείς του ήταν σε κατάσταση σοκ.

«Ήμουν στο νοσοκομείο όταν ήρθε το παιδάκι. Είναι από τα συμβάντα που δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις. Έγινε 45λεπτη προσπάθεια επαναφοράς από τους γιατρούς. Διακομίσθηκε δυστυχώς χωρίς σφυγμό», λέει στο newsit.gr, ο υποδιοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και συνεχίζοντας προσθέτει: «Στο νοσοκομείο ήμασταν προετοιμασμένοι μόλις ενημερωθήκαμε ότι θα μεταφερθεί εδώ, αλλά δυστυχώς είχε ήδη καταλήξει. Ενημερώσαμε άμεσα ψυχολόγους και ψυχιάτρους για να συνδράμουν την οικογένεια. Τέτοια περιστατικά είναι πραγματικά τραγικά. Δεν υπάρχουν λόγια».

Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Αθανασίου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: «Πέρασες από τον θρίαμβο στην αποδοκιμασία, στάθηκες όρθιος και επέστρεψες» είπε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
«Το έργο σου δεν είναι απλώς μια πολιτική και πολιτισμική ιστορία του τόπου μας είναι κομμάτι της ψυχής του», είπε μεταξύ άλλων η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Νίκος Καζαντζάκης: Ο άνθρωπος που πάλεψε με τα σκοτάδια του για να βρει μια στάλα φως – Εξήντα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του «γιου του Ψηλορείτη»
«Στις κουβέντες μας "ο προδότης των ελληνικών θεσμών" λαχταρούσε αδιάκοπα για την Ελλάδα, "ο άθεος" αγωνιούσε να βρη και να σώση τον Θεό του, "ο ανήθικος" φλεγόταν από Αρετή, "ο πουλημένος κουκουές" ήταν φλογερός εραστής της Ελευθερίας»
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 50χρονου στην Καλλιθέα που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε αστυνομικό
«Ο 50χρόνος ήταν σε αμόκ. Είχε χαρακώσει με το μαχαίρι του αυτοκίνητα. Ακούσαμε τους δύο πυροβολισμός και την αστυνομία να τον κυνηγά στα στενά», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας
Περιπολικό