Ελλάδα

ΔΣΑ: Έκλεισαν οι 40 κάλπες – Συνεχίζονται τη Δευτέρα οι εκλογές

Η πρώτη ημέρα των αρχαιρεσιών στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας ολοκληρώθηκε. Οι 40 κάλπες στα 7 εκλογικά κέντρα του ΔΣΑ ήδη έκλεισαν και από τους 23.427 Αθηναίους δικηγόρους που έχουν δικαίωμα ψήφου, προσήλθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα 4.977 δικηγόροι.

Οι 40 κάλπες των εκλογικών τμημάτων του ΔΣΑ ήταν διάσπαρτες λόγω του COVID-19 σε άλλα κτίρια εκτός των γραφείων του ΔΣΑ (Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Ξενοδοχείο «Τιτάνια», κ.λπ.).

Οι 40 κάλπες, αφού σφραγίστηκαν συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ, η οποία και αυτή σφραγίστηκε και θα ανοιχτεί αύριο το πρωί στις 6 π.μ.

Οι αρχαιρεσίες στον ΔΣΑ συνεχίζονται αύριο, ενώ ο δεύτερος εκλογικός γύρος θα διεξαχθεί 5 και 6 Δεκεμβρίου 2021.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση του ΣτΕ για την καθυστέρηση κατεδάφισης του ξενοδοχείου Coco-Mat κοντά στην Ακρόπολη
Το Συμβούλιο της Επικρατείας κατήγγειλε εκ νέου τη μη εκτέλεση της απόφασής του του 2019, με την οποία είχε διατάξει την κατεδάφιση των τελευταίων ορόφων του παράνομου ξενοδοχείου στην ιστορική περιοχή Μακρυγιάννη
Συμβούλιο της Επικρατείας
Δίκη Σήφη Βαλυράκη: Δίωξη στους λιμενάρχες Χαλκίδας και Ερέτριας – Κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία
«Η άσκηση ποινικής δίωξης αποκαλύπτει ότι στελέχη του λιμεναρχείου επιχείρησαν με μεθοδικό τρόπο να αμφισβητήσουν τον αυτόπτη μάρτυρα» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κωνσταντόπουλος
Ο Σήφης Βαλυράκης 5