Ελλάδα

Δύο χρόνια χωρίς τον Παύλο Φύσσα – “Αστακός” το Κερατσίνι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση αντιφασιστικών οργανώσεων και συνδικάτων στη μνήμη του Παύλου Φύσσα με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τη δολοφονία του νεαρού μουσικού στο Κερατσίνι.

Πλήθος κόσμου αφήνει ένα λουλούδι ή ένα γράμμα στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, ενώ δρακόντεια είναι τα μέτρα της αστυνομίας στη λεωφόρο Λαμπράκη και στα γύρω στενά υπό το φόβο επεισοδίων. Εκτός από διμοιρίες των ΜΑΤ και μηχανάκια της ομάδας ΔΕΛΤΑ η αστυνομία έχει επιστρατεύσει και τις αύρες.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πρωτοχρονιά με κρύο, παγετό και ισχυρούς ανέμους - Χιόνια και σε ημιορεινές περιοχές
Η επιδείνωση του καιρού οφείλεται στις ψυχρές αέριες μάζες που θα κινηθούν από τη Βόρεια Ευρώπη και προς την Ελλάδα, φέρνοντας την πρώτη ουσιαστική «εισβολή» του χειμώνα για φέτος
Κρύο