Ελλάδα

Δυτική Αττική: Ξεκινά καταγραφή των ζημιών η Περιφέρεια – Οικονομική ενίσχυση σε όσους έχουν υποστεί καταστροφή

Καταγραφή των ζημιών στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας ξεκινά η Περιφέρεια Αττικής την Πέμπτη. Παράλληλα καλεί τους πολίτες που έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές οι οικίες τους να απευθυνθούν στους Δήμους τους ώστε να λάβουν αποζημίωση.

Ομάδες καταγραφής της Περιφέρειας θα μεταβούν στις περιοχές ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της καταστροφής.

Παράλληλα απευθύνει έκκληση στους πολίτες να απευθύνονται στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΟΓΑ – ΕΛΓΑ των δήμων τους για καταγραφή καταστροφών που προκλήθηκαν από πλημμύρες σε φυτική και ζωική παραγωγή, και για την χορήγηση αποζημιώσεων καθώς αρμόδιος φορέας είναι ο ΕΛΓΑ.

Ακόμη οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης ΠΕ Δυτικής Αττικής για την καταγραφή – εκτίμηση ζημιών σε επιχειρήσεις, καθώς αρμόδιες είναι οι επιτροπές της Περιφέρειας Αττικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νταλίκα χωρίς εισιτήριο μπλόκαρε την αναχώρηση πλοίου από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα
Το πλήρωμα ζήτησε από τον οδηγό της νταλίκας να βγει ώστε να συνεχιστεί η φόρτωση των υπόλοιπων οχημάτων που είχαν εισιτήριο, όμως εκείνος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος λόγους υγείας
Το πλοίο Αλκίνοος 2
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα