Ελλάδα

Έφεραν από τη Βαρκελώνη 15 κιλά κάνναβης – Χειροπέδες μετά τον έλεγχο στις βαλίτσες τους

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 15 κιλά κάνναβης έφερναν μαζί τους από τη Βαρκελώνη μια 22χρονη και ένας 30χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το πρωί της Παρασκευής (4/3/24) οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες, έκαναν έλεγχο στις αποσκευές των δύο που έρχονταν από τη Βαρκελώνη και βρήκαν μέσα σε δύο βαλίτσες, 14 κιλά και 851 κιλά κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική