Ελλάδα

Ειρήνη Μουρτζούκου: Έκανε σύμφωνο συμβίωσης με πλαστά στοιχεία αλλοδαπού λίγο μετά το θάνατο του μωρού της

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την Ειρήνη Μουρτζούκου, την οποία γνώρισε το Πανελλήνιο μέσα από την υπόθεση της Αμαλιάδας και τους θανάτους 5 μωρών. Ωστόσο η υπόθεση φαίνεται πως έχει πολύ «ψωμί» ακόμα και όσο γίνεται έρευνα, βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά στοιχεία για αξιόποινες πράξεις.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου εκτός από την υπόθεση της Αμαλιάδας, φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες ενώ, όπως αποκαλύπτει τώρα το LiveNews, φαίνεται πως έταζε και γάμους σε αλλοδαπούς για να τους παίρνει μεγάλα χρηματικά ποσά. Τελικά έκανε σύμφωνο συμβίωσης με έναν αλλοδαπό, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία!

Έχει τη σημασία του το γεγονός, ότι αυτό το σύμφωνο συμβίωσης, το έκανε πριν καν συμπληρωθεί μήνας, από το θάνατο του δεύτερου παιδιού της…

Μάλιστα, το όνομα που δήλωσε ως όνομα πατρός στα έγγραφα του άτυχου βρέφους, το όνομα «Γκόργκι», είναι το ίδιο, με το όνομα του ανθρώπου που τελικά «παντρεύτηκε».

Πλαστά στοιχεία και «καραμπινάτη» απάτη

Ο αλλοδαπός λοιπόν, με το όνομα «Γκόργκι» είναι ο άνθρωπος που έκανε σύμφωνο συμβίωσης με την Ειρήνη Μουρτζούκου. Στα χαρτιά του συμφώνου συμβίωσης, δήλωσε ότι είναι από την Γεωργία ενώ ως όνομα πατρός και μητρός του, έγραψε «Ζάζα» και «Νόνα».

Αν και τα στοιχεία, σύμφωνα με το έγγραφο που έχει το LiveNews ήταν εξόφθαλμα πλαστά, το σύμφωνο συμβίωσης «πέρασε» κανονικά και επικυρώθηκε από το ληξιαρχείο.

Αντέγραψαν επώνυμο και διεύθυνση υπαρκτού προσώπου!

Αν κάποιος έκανε έρευνα για τη διεύθυνση που δήλωσε ότι έμενε το… «ζευγάρι», θα διαπίστωνε ότι όντως έμενε εκεί ένας άνθρωπος με το όνομα Γιώργος (Γκιόρκι στα ελληνικά δηλαδή), ο οποίος έχει το ίδιο επώνυμο με αυτό που δήλωσαν και μάλιστα, παντρεύτηκε την ίδια χρονιά αλλά… είναι ένας άνθρωπος που ούτε καν γνωρίζει την Ειρήνη Μουρτζούκου.

Δηλαδή, βρήκαν τα στοιχεία του, αντέγραψαν τη διεύθυνσή του και παρουσίασαν έναν αλλοδαπό για να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τα ίδια (πλαστά βέβαια) στοιχεία.

Εκτός από τα ερωτήματα που προκαλεί το γεγονός ότι πέρασε αυτή η καραμπινάτη απάτη και επικυρώθηκε το σύμφωνο από το κράτος, ερωτήματα δημιουργούνται και για τους λόγους που μπορεί να έγιναν όλα αυτά.

Παναγοπούλου: Έχουν διαπραχθεί αδικήματα

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή, η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου:

«Έχουν διαπραχθεί αδικήματα. Ο λόγος που μπορεί κάποιος να εξαπατήσει τις αρχές είναι ίσως για να εξασφαλίσει άδεια παραμονής ο αλλοδαπός. Ίσως και εκείνη (η Μουρτζούκου) να θέλει να κάνει χρήση αυτών των εγγράφων ίσως για να εξασφαλίσει κάποια επιδόματα.

Καταρτίστηκε από συμβολαιογράφο. Ποιος του τα έδωσε και τι στοιχεία προσκόμισε για να τα δεχτεί ο συμβολαιογράφος;».

Η απάντηση της Ειρήνης Μουρτζούκου

«Μου είχαν πει ότι απλά να φτιάξω κάτι χαρτιά και να μου δώσουν κάτι χρήματα. Δεν τον ξέρω. Ένας άλλος έφερε τα χαρτιά που κάνει αυτές τις δουλειές» είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου στο LiveNews.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοια απάντηση είχε δώσει και για το κύκλωμα με τις τηλεφωνικές απάτες, στο οποίο επίσης φέρεται να εμπλέκεται…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πήγε να βοηθήσει έναν άνθρωπο, και την χτύπησε το φορτηγό, "έφυγε" σαν ήρωας», λέει ο σύζυγος της αστυνομικού που πέθανε στη Χαλκιδική
Η σύζυγος μου γύριζε από την υπηρεσία της στις 5 Απριλίου, δεν μπόρεσε να τραβήξει τον ξαπλωμένο και τους χτύπησε το φορτηγό και τους δύο», εξηγεί ο σύζυγος της 46χρονης που πέθανε μετά από 2μηνη νοσηλεία
Η 46χρονη αστυνομικός που παρασύρθηκε από φορτηγό τον Απρίλιο και κατέληξε στις 14 Ιουνίου
«Κάθε φορά που ακούμε σειρήνες μπαίνουμε στα καταφύγια, δεν έχουμε κοιμηθεί», λένε οι Έλληνες καλλιτέχνες που έχουν αποκλειστεί στο Ισραήλ
Οι Έλληνες καλλιτέχνες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με την πρεσβεία και προσπαθούν να βρουν τρόπο να επιστρέψουν στην Ελλάδα
Αλέκος Ζαζόπουλος