Ελλάδα

Ειρήνη Μουρτζούκου: Η αντίδραση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στις φήμες ότι έκαναν παρέα – «Δεν θέλω να απαντήσω σε ανοησίες»

Την άρνησή της να απαντήσει στις πληροφορίες που θέλουν την Ειρήνη Μουρτζούκου, πρωταγωνίστρια της υπόθεσης με τα νεκρά παιδιά στην Αμαλιάδα, να κάνει παρέα στο παρελθόν με την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, εξέφρασε η ίδια η Δήμητρα.

Μάλιστα, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, σε επικοινωνία που είχε ο ΑΝΤ1 μαζί της χαρακτήρισε «αηδίες» τις φήμες ότι για κάποιο χρονικό διάστημα έμενε στο ίδιο σπίτι με την «πρωταγωνίστρια» της Αμαλιάδας, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θέλει να απαντήσει σε αυτές τις ανοησίες που ακούγονται.

Σημειώνεται πως μία ημέρα νωρίτερα, η Ειρήνη Μουρτζούκου είχε ρωτηθεί σε εκπομπή του Open, με ποιον έμενε στην οδό Ασημακοπούλου στην Κάτω Αχαΐα. 

Η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ στη συνέχεια και υπό την πίεση που δεχόταν ξεκίνησε να λέει μία σειρά από ονόματα.

«Πες το και θα είναι υπέρ σου» ανέφεραν οι δημοσιογράφοι απευθυνόμενη στην Ειρήνη Μουρτζούκου, ρωτώντας την για ποιο λόγο δεν απαντάει. 

«Ήταν πολλές γυναίκες, δεν θυμάμαι. Θα σκάσω, θέλω να μάθω ποια είναι» ισχυρίστηκε η 24χρονη.

Στο ερώτημα αν έμενε με κάποια Δήμητρα, εννοώντας την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, απάντησε: «Πού την ξέρω εγώ μωρέ αυτήν;».

 

 

Έρευνα για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη ζήτησε ο εισαγγελέας

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε από την Ασφάλεια Ήλιδας ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας, προκειμένου να διερευνηθεί αν προκύπτει το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με οποιοδήποτε είδος δόλου του μικρού Παναγιωτάκη, του βρέφους 15 μηνών που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο στην Αμαλιάδα, παρουσία της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Σύμφωνα με τo patrisnews.gr, ο αντιεισαγγελέας ζητά επίσης από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, στο πλαίσιο της νέας έρευνας για το νεκρό βρέφος στην Αμαλιάδα, να λάβουν καταθέσεις τεσσάρων συγκεκριμένων προσώπων, κάποιες από τις οποίες έχουν ήδη ληφθεί, καθώς και να του επισυναφθεί η ιατροδικαστική έκθεση με τα αίτια θανάτου του παιδιού.

Η έρευνα που ανατέθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας ξεκίνησε ύστερα από την παρουσίαση από τη νομική πλευρά της μητέρας του βρέφους ενός ρούχου που είχε ίχνη, τα οποία φέρεται να αποδείκνυαν -σύμφωνα με την πλευρά τους- ότι το άτυχο μωρό πέθανε στο νοσοκομείο κι όχι στο σπίτι της οικογένειας όπου ήταν παρούσα η Ειρήνη Μουρτζούκου. Όμως, πλέον, ζητείται έρευνα για τυχόν εγκληματική ενέργεια σε βάρος του.

Ξεκάθαρη εικόνα για τις κατηγορίες που ενδέχεται να διατυπωθούν θα υπάρξει μετά και την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας, όταν και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας για να αποφανθεί σχετικά με την κίνηση ποινικής δίωξης κατά υπόπτων, εφόσον προκύψουν, για τη διερευνώμενη τέλεση ανθρωποκτονίας.

Την ίδια στιγμή, η πρώτη έρευνα που παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας κ. Ευάγγελο Μιχαήλο, που και αυτή στάλθηκε προς το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας, έχει ήδη ολοκληρωθεί από τους αστυνομικούς.

Μέσω της συγκεκριμένης παραγγελίας Εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε να μάθει την πορεία των υποθέσεων θανάτων βρεφών σε Αχαΐα και Ηλεία και σε ποιο σημείο βρίσκονται αυτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός – Meteo: Στην Αττική έβρεξε σε 4 μήνες όσο βρέχει σε έναν χρόνο – Στην Ήπειρο τα μεγαλύτερα ύψη βροχής τον Ιανουάριο
Στην Αθήνα τον Ιανουάριο το συνολικό μηνιαίο ύψος βροχής ήταν 50% υψηλότερο από το μηνιαίο ύψος βροχής ενώ στην Αττική από τον Οκτώβριο του 2025 έως τον Ιανουάριο, το συνολικό ύψος βροχής που καταγράφηκε είναι σχεδόν ίσο με το μέσο ετήσιο ύψος βροχής
Βροχές
Τα 3 ερωτήματα, το δρομολόγιο διαφυγής και το κρησφύγετο των δραστών πίσω από μαφιόζικη εκτέλεση του 27χρονου στη Νέα Πέραμο
Οι αστυνομικοί αναζητούν πλέον το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών οι οποίοι εκτιμώνται από δύο έως τέσσερις. Από τις κάμερες ασφαλείας προσπαθούν να εντοπίσουν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι
ο 27χρονος 6
Απεργία ταξί: Ξεκίνησε η πορεία προς το Μαξίμου – Ζητάνε συνάντηση με τον Μητσοτάκη, προειδοποιούν για κινητοποίηση διαρκείας
«Αν κατεβάσει αυτό το νομοσχέδιο, μέχρι και να ψηφιστεί τουλάχιστον, ο κλάδος θα βγει σε διαρκή απεργία», είπε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος
ταξι