Ελλάδα

Ειρήνη Μουρτζούκου: Η συγκλονιστική περιγραφή για τις δολοφονίες των μωρών – «Απλά ήθελα να κάνω κακό»

«Δεν υπολόγισα ούτε ότι ήταν η νοσοκόμα στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Έπιασα το παιδί και το σκότωσα»

Ακόμα και τους πιο ψύχραιμους σοκάρουν τα όσα περιέγραψε η Ειρήνη Μουρτζούκου, στην ανωμοτί κατάθεσή της, για τις δολοφονίες τεσσάρων μωρών: Των δύο νεογέννητων παιδιών της, του μωρού της φίλης της αλλά και της μικρής αδελφούλας της, όταν η Μουρτζούκου ήταν ακόμα ανήλικη και πήγαινε σχολείο…

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το LiveNews, η Ειρήνη Μουρτζούκου περιέγραψε μία – μία τις δολοφονίες των μικρών παιδιών… Των τεσσάρων αθώων ψυχών που έφυγαν αβοήθητες, μπροστά στην ανεξήγητη μανία της.

«Ήθελα να κάνω κακό» είπε χαρακτηριστικά η Μουρτζούκου, στην κυνική παραδοχή της για τις ανατριχιαστικές αυτές πράξεις…

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Μουρτζούκου περιέγραψε για τους τέσσερις θανάτους: 

Για το 19 ημερών μωρό της, το 2022

«Αυτό έγινε κατά λάθος στον ύπνο μου. Κοιμόμασταν μαζί στο ίσιο κρεβάτι. Δεν ήταν άλλος παρών. Ξύπνησα και ήταν νεκρό, δεν ξέρω τι έγινε».

Για το μωρό της Κατερίνας, το 2021

«Κρατούσα εγώ το παιδί και η Κατερίνα είχε βγει έξω. Δεν είχα πρόβλημα με την Κατερίνα. Είχα νευριάσει με τον σύντροφό της τον Βλαδίμηρο, γιατί όλο μου την έλεγε και ήταν προκλητικός. Τσακωθήκαμε και θόλωσα, ξέσπασα πάνω στο παιδί. Δεν θυμάμαι πως το έκανα, όσες φορές και να με ρωτήσετε, δεν θυμάμαι. Θυμάμαι ότι εγώ το έκανα και μετά που ηρέμησα προσπάθησα να το βοηθήσω με ανάσες και ΚΑΡΠΑ».

Για την αδερφή της, το 2014

«Η μάνα μου είχε παρατήσει την αδερφή μου σε μένα. Τα είχε φορτώσει σε μένα όλα και εκείνη πήγαινε βόλτες, δεν ασχολούταν. Εκείνη την ημέρα τσακωθήκαμε γιατί πάλι βγήκε έξω, ενώ σαν μάνα έπρεπε να είναι στο μωρό. Δεν κρατούσα μαχαίρι στο χέρι μου, δεν κρατούσα τίποτα άλλο. Ίσως το σκότωσα πιέζοντάς το από πάνω. Γενικά, δεν θυμάμαι πώς έκανα ό,τι έκανα γιατί δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου. Είχα τόσα νεύρα που απλά ήθελα να κάνω κακό και θυμάμαι ότι το έκανα».

Για το δύο μηνών μωρό της, το 2023

«Τσακωνόμουν με τη μάνα μου στο τηλέφωνο εκείνη την ημέρα. Μου ζητούσε δανεικά. Πού να έβρισκα πάλι χρήματα; Τσακωθήκαμε τόσο πολύ που θόλωσα και δεν υπολόγισα τίποτα. Η πρώτη μου κίνηση ήταν να ξεσπάσω πάνω στο παιδί. Δεν υπολόγισα ούτε ότι ήταν η αποκλειστική νοσοκόμα μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τίποτα. Έπιασα το παιδί και το σκότωσα. Δεν θυμάμαι πώς. Ήμουν τόσο νευριασμένη και θολωμένη.

Μετά βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να περπατάω και όταν ηρέμησα έτρεξε πίσω στο δωμάτιο γιατί θυμόμουν ότι το έκανα. Άρχισα να φωνάζω για βοήθεια και να προσπαθώ να συνεφέρω το παιδί. Αυτή η μάνα μου με τρελαίνει. Το μωρό δεν είχα προσπαθήσει να το σκοτώσω τις 5 φορές που λένε. Εκείνες τις φορές πάθαινε τις κρίσεις του, δεν θυμάμαι καν τι γινόταν. Θυμάμαι πολύ καλά όμως την ημέρα που το σκότωσα».

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου δεν έχει μιλήσει ακόμα για το θάνατο του μικρού Παναγιώτη, του παιδιού της φίλης της που έφυγε τελευταίο από τη ζωή και ο θάνατός του ήταν αυτός που ουσιαστικά «άνοιξε» την έρευνα για το «θρίλερ της Αμαλιάδας».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της, αυτά που θα πει η Μουρτζούκου την Κυριακή θα προκαλέσουν σοκ και η δολοφονία του Παναγιωτάκη, θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας: Καμιά ανησυχία για τις πρόσφατες σεισμικές δονήσεις σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθου  
Αναφορά έκανε και στην σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη, η οποία διήρκεσε περίπου έναν μήνα, με αποκορύφωμα τον Φεβρουάριο. «Ευτυχώς σταμάτησε, αλλά ήταν ικανό χρονικό διάστημα για να επηρεάσει τις κρατήσεις», σχολίασε.
Το ναυάγιο της Ζακύνθου
Η Ειρήνη Μουρτζούκου επικοινώνησε με την γιαγιά του Παναγιωτάκη μετά την ομολογία της - «Το μωράκι φαίνονταν νεκρό» αποκαλύπτει η σπιτονοικοκυρά
«Το είχα στο μυαλό μου αλλά δεν περίμενα να το ομολογήσει. Όλοι το ήξεραν και το καταλάβαιναν», προσθέτει η σπιτονοικοκυρά
Ειρήνη Μουρτζούκου
Οι 6 παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Το βούλευμα απαριθμεί, συνολικά 10 αστοχίες - δομικές, μηχανολογικές και ηλεκτρολογικές στο παιχνίδι του λούνα παρκ - όπως προέκυψαν από την πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη κατά το στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης
Το μοιραίο λούνα παρκ στη Χαλκιδική