Ελλάδα

Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα βάλω αγγελία για να φυλάξω ξανά παιδιά

Η ίδια επαναλαμβάνει πως είναι αθώα και και πως «προς το παρόν δεν υπάρχει σε εγκληματική ενέργεια»

Τη ζωή της συνεχίζει η Ειρήνη Μουρτζούκου, καθώς όπως είπε η ίδια σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, είναι αθώα για όσα την κατηγορούν και θα ανεβάσει και πάλι αγγελία για να φυλάξει παιδιά.

«Θα ανεβάσω αγγελία ότι θέλω να φυλάξω παιδιά και πάλι, θα τους κάνω να σκάσουν», αναφέρει στο βίντεο που ανέβασε η Ειρήνη Μουρτζούκου στο TikTok. 

Πρόσθεσε ότι για την υπόθεση που απασχόλησε για μήνες την επικαιρότητα «προς το παρόν δεν υπάρχει σε εγκληματική ενέργεια».

«Το τι λέει η κάθε εκπομπή είναι δικαίωμά της. Το τι λένε οι Αρχές είναι το θέμα. Η εκπομπή μπορεί να πει αύριο μεθαύριο ότι ο Ρήνος είναι μέσα. Βλέπεις εσύ κανένα Ρήνο να είναι μέσα; Τράβα στο αστυνομικό τμήμα αύριο και ρώτα “θέλω να μάθω γι’ αυτή την υπόθεση” και αν σου πούνε εσένα ότι όλα αυτά που λένε τα κανάλια είναι αλήθεια, έστω από τα 100 το 1, εγώ θα είμαι μαζί σου από αύριο», συνέχισε η Ειρήνη Μουρτζούκου.

 

Ανέφερε ότι έχει άνθρωπο μέσα στα κανάλια και γνωρίζει τι γίνεται.

«Έχω ξαδέρφη μέσα στα κανάλια και γνωρίζω. Μέχρι και προχθές που η Δημογλίδου βγήκε και μίλησε είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα εις βάρος μου», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγνωστος επιτίθεται σε γυναίκες με μικρά παιδιά σε παιδική χαρά στο Περιστέρι - «Πέταξε έναν αναπτήρα, άρχισε να βρίζει και να απειλεί»
«Πήγε να κάψει τα μαλλιά μιας γυναίκας, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και πήγε να πατήσει δύο παιδάκια» λένε αυτόπτες μάρτυρες και θύματα του άνδρα
man closing his hand tightly. Clenched fist. Hand gesture. Fight, strength and determination concept.
Διαφορετική διαμαρτυρία Ηπειρωτών στο Ζάππειο: Κλαρίνο, φουστανέλες και χοροί – «Η ιστορία της Ελλάδας δεν ιδιωτικοποιείται»
Οι εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν εκατοντάδες ανθρώπους με παραδοσιακές φορεσιές να σχηματίζουν έναν τεράστιο χορό που «αγκάλιασε» το μέγαρο, στέλνοντας μήνυμα προστασίας της δημόσιας περιουσίας
Ζάππειο
Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας απαντά στο γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις μετά τα επεισόδια στο ΑΠΘ
Οι ουσιαστικές και «σοβαρές» συλλήψεις απαιτούν χρόνο για την αξιολόγηση των στοιχείων, την ταυτοποίηση των εμπλεκομένων και την πλήρη δικονομική θωράκιση, ξεκαθαρίζει η Ένωση
Επεισόδια στο ΑΠΘ