Ελλάδα

Εισαγγελική έρευνα για τις εφόδους στα νοσοκομεία για να αποτραπούν διασωληνώσεις

Προκαταρκτική εξέταση θα διενεργηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σχετικά με τις καταγγελίες σχετικά με εφόδους ατόμων σε νοσοκομεία για να αποτρέψουν τις διασωληνώσεις.

Την εντολή για τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Ιωακείμ Κασωτάκης, θα διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί μεταξύ άλλων οι αξιόποινες πράξεις της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, παραβίασης των μέτρων κατά του COVID και βίας κατά υπαλλήλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Επαγγελματικό» χτύπημα «βλέπουν» πίσω από την έκρηξη στην τράπεζα της Θεσσαλονίκης - Ανέλαβε τις έρευνες το ελληνικό FBI
Οι αρχές εκτιμούν πως υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με την έκρηξη που είχε γίνει τον περασμένο Μάιο, και πάλι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και στην οποία είχε χάσει τη ζωή της μία 39χρονη
Αυτοκίνητα