Ελλάδα

Έκλεψαν 100.000 ευρώ και κοσμήματα από σπίτι στην Αγία Παρασκευή – Τα είχαν κρύψει το πατάρι

Οι άγνωστοι αφού έσπασαν την πόρτα μπόρεσαν και μπήκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων που έλειπαν οι ένοικοι εκμεταλλεύτηκαν διαρρήκτες για να «ξαφρίσουν» ένα σπίτι στην Αγία Παρασκευή.

Συγκεκριμένα διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι στην οδό Χειμάρας στην Αγία Παρασκευή και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Οι άγνωστοι αφού έσπασαν την πόρτα μπόρεσαν και μπήκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο.

Η οικογένεια είχε κρύψει στο πατάρι 100.000 ευρώ, αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας τα οποία και οι άγνωστοι έκλεψαν.

Το γεγονός όμως ότι οι διαρρήκτες έδειξαν μεγάλη επιμονή αποδεικνύει ότι γνώριζαν την ύπαρξη χρημάτων στο σπίτι και έκαναν τα πάντα για να τα βρουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όλη η δράση των δύο εγκληματικών οργανώσεων που αποτελούνταν από οπαδούς μεγάλης ομάδας – 12 συλλήψεις μέχρι στιγμής
Τα μέλη κατηγορούνται για οργανωμένες επιθέσεις με στόχο οπαδούς άλλων ομάδων αλλά και αστυνομικούς, με χαρακτηριστική περίπτωση τη διαδήλωση για τα δύο χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών
Αστυνομία 1