Ελλάδα

Έκλεψαν το όπλο του φρουρού του Κωστή Χατζηδάκη

"Φτερά" έκανε το όπλο του αστυνομικού που φρουρεί τον Κωστή Χατζηδάκη το απόγευμα της Παρασκευής (29.12.2017).

Το περιστατικό συνέβη έξω ακριβώς από τα γραφεία του αντιπροέδρου της ΝΔ. Όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός άφησε το τσαντάκι με το όπλο του στο αυτοκίνητο για να μεταφέρει κάποια πράγματα του Κωστή Χατζηδάκη.

Όταν επέστρεψε, το είχαν κλέψει. Μαζί με το όπλο είχε και 13 σφαίρες. Ο Υπαστυνόμος Α’ αμέσως κλήθηκε να δώσει απολογία για το περιστατικό.

Το συμβάν στάθηκε σαν αφορμή για να ξεκινήσει και πάλι η συζήτηση από τους συνδικαλιστές αστυνομικούς, για το ότι πολλές φορές οι φρουροί εκτελούν χρέη… ιπποκόμου στα πρόσωπα που έχουν αναλάβει την φύλαξή τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 25χρονο στο Χαλάνδρι για παιδική πορνογραφία - Απειλούσε ανήλικες για να του δώσουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Απειλούσε τα θύματά του και απαιτούσε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες, απειλώντας τα ότι θα δημοσίευε τις φωτογραφίες τους ή θα τις προωθούσε σε άλλα άτομα
Τα ευρήματα στο σπίτι του 25χρονου 3
«Με νάρκωσε και με έκλεψε» λέει ο 42χρονος για την οικιακή βοηθό στη Γλυφάδα - «Δεν έχω καμία σχέση» απαντά η ίδια
«Όταν ξύπνησα πήγα στους γείτονές μου και ζήτησα βοήθεια, τους ζήτησα να καλέσουν την αστυνομία, ήμουν χάλια, δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά. Τότε κατάλαβα ότι μου λείπουν χρήματα και κινητά»
Η οικιακή βοηθός στη Γλυφάδα 6
Το μήνυμα της νέας προέδρου του Αρείου Πάγου: Οι υπερδικαστές», η απονομή της δικαιοσύνης και οι αιχμές για την υπόθεση των Τεμπών
"Οι δικαστές πρέπει να απαντούν θεσμικά, ήτοι κατά την άσκηση του δικαιοδοτικού τους έργου, πιστοί στο Σύνταγμα και τους νόμους, οφείλουν να δικάζουν ψύχραιμα, με βάση τη δικογραφία που έχουν στα χέρια τους"
Άρειος Πάγος 5
Η ΕΛ.ΑΣ. επικοινώνησε με την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε η Μαράια
Η Μαράια γνωστοποίησε ότι δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από Τούρκο οπαδό το οποίο έγραφε: «Θα σκοτώσουμε όλη σου την οικογένεια. Θα φοβάσαι όπου κι αν πας».
Η Μαράια Αντετοκούνμπο κατά την άφιξη της Εθνικής 14