Ελλάδα

Έκλεψαν το όπλο του φρουρού του Κωστή Χατζηδάκη

"Φτερά" έκανε το όπλο του αστυνομικού που φρουρεί τον Κωστή Χατζηδάκη το απόγευμα της Παρασκευής (29.12.2017).

Το περιστατικό συνέβη έξω ακριβώς από τα γραφεία του αντιπροέδρου της ΝΔ. Όπως έγινε γνωστό, ο αστυνομικός άφησε το τσαντάκι με το όπλο του στο αυτοκίνητο για να μεταφέρει κάποια πράγματα του Κωστή Χατζηδάκη.

Όταν επέστρεψε, το είχαν κλέψει. Μαζί με το όπλο είχε και 13 σφαίρες. Ο Υπαστυνόμος Α’ αμέσως κλήθηκε να δώσει απολογία για το περιστατικό.

Το συμβάν στάθηκε σαν αφορμή για να ξεκινήσει και πάλι η συζήτηση από τους συνδικαλιστές αστυνομικούς, για το ότι πολλές φορές οι φρουροί εκτελούν χρέη… ιπποκόμου στα πρόσωπα που έχουν αναλάβει την φύλαξή τους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: «Βόμβες» Σημανδράκου για Λευτέρη Αυγενάκη – Καταγγέλλει ασφυκτικές πιέσεις για να πληρωθούν «αμαρτωλά» ΑΦΜ
Ο μάρτυρας υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι επειδή εξαίρεσε από την πληρωμή 9.300 ΑΦΜ, που αφορούσαν σε δηλώσεις για βοσκοτόπια χωρίς ζώα, ο Λευτέρης Αυγενάκης ζήτησε την καρατόμησή του
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Ευάγγελος Σημανδαράκος
Διεκόπη η δίκη του πατέρα Αντωνίου για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων στις 7 Μαΐου - «Επιθυμώ να δικαστώ, έχω κουραστεί»
Ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου και ζήτησε να «δικαστεί», λέγοντας ότι έχει κουραστεί από την πολύχρονη εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη
Ο πατέρας Αντώνιος στη δίκη για την Κιβωτό του Κόσμου