Ελλάδα

Εκλογές 2015: Εκπτώσεις στα εισιτήρια ΚΤΕΛ και τρένων

Έκπτωση στην τιμή των εισιτηρίων θα έχουν με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ και τα τρένα, οι εκλογείς που θα μετακινηθούν για να ψηφίσουν, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και έφοροι για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου, δίδονται οδηγίες προς τα ΚΤΕΛ για την άμεση προτεραιότητα εξυπηρέτησης των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και των εφόρων τους, στους τόπους διορισμού τους, καθώς και έκπτωση επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων, το διάστημα από 23 έως 27 Ιανουαρίου 2015.

Παράλληλα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που προτίθεται να ταξιδέψει σιδηροδρομικά για την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, χορηγεί έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, εφόρων και δικαστικών αντιπροσώπων για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους.

Σημειώνεται ότι για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως τα εισιτήρια τους θα παρέχεται και η έκπτωση προαγοράς 15%.

Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης τίτλων μεταφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δηλαδή, δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet.

Η παραπάνω έκπτωση 30% θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 22 έως και 28 Ιανουαρίου 2015.

Η συγκεκριμένη έκπτωση, αναλογικά και κατά προσέγγιση, θα παρέχεται και στους εκλογείς-επιβάτες του Προαστιακού Σιδηροδρόμου για ταξίδια που θα πραγματοποιούνται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Για επιβάτες, οι οποίοι, λόγω ιδιότητας, δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ) εφαρμόζεται κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση.

Για την χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου σχετικού εγγράφου με το οποίο αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία του επιβάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάτρα: Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας σε σπίτι συνταξιούχου μαιευτήρα μετά από έφοδο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 83χρονο και κατέσχεσαν ψηφιακό υλικό που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σχετίζεται με παιδική πορνογραφία
Παιδί
FT: Γιώργος Προκοπίου, ο Έλληνας εφοπλιστής που δεν λογαριάζει τους πυραύλους και τα drones στα Στενά του Ορμούζ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ η πλειονότητα των πλοιοκτητών αποφεύγει τα Στενά του Ορμούζ εξαιτίας της σύγκρουσης με το Ιράν, η ναυτιλιακή εταιρεία Dynacom Tankers του Έλληνα εφοπλιστή συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον κρίσιμο αυτό θαλάσσιο διάδρομο
Ο Έλληνας εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου 11
Θρίλερ στη ΓΑΔΑ: Συνελήφθη 48χρονος Σουδανός που απειλούσε με χειροβομβίδα στα χέρια και είχε άλλες δύο στο σακίδιο – Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης
Ο Σουδανός ήταν παλιός γνώριμος των αρχών καθώς ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά - Πώς τον συνέλαβαν
Η τσάντα στην οποία βρέθηκαν οι δύο χειροβομβίδες
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
24