Ελλάδα

Έκοψαν τη σύνταξη σε γυναίκα 90 ετών! Κρίθηκε κατάλληλη για εργασία!

Είναι τραγικό, αλλά οι υπηρεσίες είναι τουλάχιστον ανάλγητες. Ο ΕΦΚΑ, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας που σήμερα γίνεται 90 ετών πέρασε από επιτροπή και κρίθηκε κατάλληλη για εργασία με αποτέλεσμα να την κοπή η σύνταξη!

Ακούγεται απίστευτο, ωστόσο η άτυχη ηλικιωμένη που όπως λέει περπατάει και πέφτει, βρέθηκε στα 90 της χωρίς σύνταξη. Πρέπει επί της ουσίας να βρει δουλειά για να μπορέσει να επιβιώσει.
Η γυναίκα η οποία έχει σοβαρά προβλήματα υγείας έκανε ένσταση κατά της απόφασης, ωστόσο, όπως κατήγγειλε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλοκαίρι μαζί στις 7” πλέον δεν έχει ούτε ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
Έχει βρεθεί στα 90 της χρόνια χωρίς έσοδα και χωρίς φάρμακα ενώ υποφέρει από πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

https://www.youtube.com/watch?v=TNZR4ATEUCU

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας
Ο 17χρονος Πολωνός που συνελήφθη στην Κατερίνη σκότωσε την 16χρονη και μετά έκανε αναρτήσεις από το κινητό της - «Βλέπουν» συνεργούς οι Αρχές
«Αν γυρίσω σε 5 λεπτά, θα έχω τσακωθεί άγρια μαζί του» ήταν τα τελευταία λόγια της νεαρής κοπέλας στη μητέρα της πριν συναντήσει τον 17χρονο δολοφόνο της
Το 16χρονο θύμα δολοφονίας