Ελλάδα

ΕΚΠΑ: Έπεσαν οι σοβάδες ταβανιού σε διάδρομο σχολής

Φοιτητές καταγγέλλουν πως έπεσαν σοβάδες ταβανιού σε διάδρομο σχολής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλουν στα «Φοιτητικά Νέα» φοιτητές της ΣΕΦΦΑ του ΕΚΠΑ «την Πέμπτη 16 Μαρτίου στο χώρο της σχολής και συγκεκριμένα έξω από τις αίθουσες του Μεγάλου Αμφιθεάτρου και της αίθουσας 5, οι σοβάδες από το ταβάνι φούσκωσαν και έπεσαν κυριολεκτικά κάτω».

ekpa sovades ekpa sovades

«Μπορούμε να πούμε, ότι από τύχη δεν έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι μας, ότι από τύχη δεν βρέθηκε κάποιος συμφοιτητής μας στο νοσοκομείο», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Της είπα μην πας» ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας της 31χρονης που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια
Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει στην Αθήνα η νεκροψία - νεκροτομή στις σορούς των τεσσάρων άτυχων ορειβατών για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου τους
Η δασκάλα που έχασε τη ζωή της στα Βαρδούσια όρη