Ελλάδα

Εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι πρώην υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛΑΣ

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής, 19.02.2021, στις τάξεις της ΕΛΑΣ, καθώς εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στον Βύρωνα.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό και εντοπίστηκε έξω από το σπίτι γνωστού συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ.

Ο άνθρωπος αυτός ήταν υψηλόβαθμος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας μέχρι και τις τελευταίες κρίσεις και συγκεκριμένα διοικητής στην διεύθυνση επισήμων.

Άνδρες της Ασφάλειας πραγματοποιούν έρευνες στο σημείο, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανάληψη ευθύνης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα: «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»
Η ξαδέρφη του ανιψιού που συνελήφθη για το φονικό καταγγέλλει ότι ο 31χρονος συλληφθείς της είχε πει πως ο ιδιοκτήτης κάμπινγκ υποστήριζε πως η ίδια θα έστηνε δολοφονία εις βάρος του
Ο 68χρονος ιδιοκτήτης του camping που πυροβολήθηκε θανάσιμα στη Φοινικούντα Μεσσηνίας